juni 19, 2024

Hoe u vreemdgaat, zodat uw man het niet raadt

Iedereen, zelfs een getrouwde vrouw, heeft recht op privacy, net als het recht op geluk. Maar er zijn ook verplichtingen verbonden aan de rechten, bijvoorbeeld om het gezin en de gevoelens van de echtgenoot niet te vergeten. Als u niet gaat scheiden, is het in uw beste belang om ze niet te verwaarlozen. Woman.ru zal u vertellen hoe u de uiteinden in het water kunt verbergen.

Wanneer een golf van emoties wordt overweldigd, is het erg moeilijk om ze niet te laten zien. Dus ik wil dat de hele wereld weet over het gebeurde vrouwelijk geluk. Nu is het de moeite waard om te stoppen en na te denken – is het nodig dat naast “de hele wereld” ook de echtgenoot op de hoogte was?
Zo niet, dan zul je voor samenzwering moeten zorgen, de Rus ‘misschien’ niet vertrouwen.

Bedenk dat je naast de nieuwe liefde ook de hoofdrol hebt gekregen in de nieuwe realityshow. Het belangrijkste is om te leren je gezicht vast te houden – het zou niet al te gelukkig moeten zijn..

Maak decoraties, maak tijd vrij

Als je je familie hebt geleerd dat je route altijd hetzelfde is, kom je thuis van je werk op hetzelfde tijdstip, zit je ’s avonds thuis, en zijn weekends een goede reden voor je om taarten te bakken en de overhemden van je man te strijken. Wees verbaasd als uw afwijkingen van dit ritueel onzin lijken. Bereid van tevoren posities voor!

Neem de telefoon op
Zorg ervoor dat u de telefoontjes van uw man beantwoordt! – adviseert seksuoloog Natalia Tolstaya. Zelfs als je midden in een creatief seksueel proces zit. Als hij naar je ademhaling vraagt, leg dan uit dat je naar je vriend bent gekomen en dat haar lift kapot is, dus ga te voet naar de 12e verdieping.

Vouw eerst de lijst uit met plaatsen die u kunt bezoeken. Het is helemaal niet nodig om precies te vermelden waar je naartoe gaat om te sporten, manicure, pedicure, epileren, je chakra’s schoon te maken en hoe heet je schoonheidsspecialiste. Maar de echtgenoot moet (puur theoretisch) weten dat al deze plaatsen en mensen bestaan.

Ten tweede, zorg voor een soort “tijdvreter” -beroep (op het forum zitten is daar niet voor van toepassing) – het voordeel van allerlei cursussen en trainingen, kies – ik wil het niet. Op de vraag “waarom heb je dit nodig?” Geef antwoord met dapperheid dat het tijd is om na te denken over een carrière, zelfrealisatie, zelfkennis en afleiding van het dagelijkse leven, dat is waardeloos. Plus – verbreed uw horizon, minus – u zult ervoor moeten zorgen dat uw schema buitengewoon ongemakkelijk zal zijn voor een man die wil uitgeven of ontmoeten.

Sluit ramen
De wens om het voor uzelf gemakkelijker te maken om met de computer te communiceren, gaat vaak zijwaarts. Kunt u het zelf weerstaan ​​om de opengelaten correspondentie in dezelfde Odnoklassniki niet te lezen, of in de geschiedenis van ICQ-correspondentie te kijken? Dus mijn man kan dat niet. Menselijke nieuwsgierigheid is onuitwisbaar. Veroorzaak niet, sla uw logins en wachtwoorden niet op, laat geen vensters open.

Ten derde, maak een vriendin die met veel problemen kampt. Het is duidelijk dat alleen jij haar kunt redden. Een vriend moet niet te slim zijn (ze mogen zo iemand niet loslaten), vertrouwen wekken. Het is een goed idee om het meerdere keren in het echt aan uw man te laten zien..

Tip: bedenk je eigen lijst met redenen waarom je te laat of te laat bent, hang niet op aan de zin “de bus botste tegen een trolleybus” of “was bij een vriend thuis”. Het sombere “mijn nagel brak, ik moest hem repareren” klinkt bijvoorbeeld veel authentieker.
En over het algemeen zo min mogelijk liegen. Soms is het mogelijk met een absoluut eerlijk en serieus gezicht op de vraag “Waar ben je geweest?” antwoord – “Natuurlijk, met een minnaar.” Maar ga niet in op details.

Zorg voor een alibi

Explosieve kleine dingen
Gebrek aan condooms in een verpakking, een lege blisterverpakking onder kaarsen zoals Pharmatex kan voor enige verbijstering en een aantal vragen zorgen. Kleinere details – kleine afgescheurde hoekjes van dezelfde pakketten, achterstevoren gedragen ondergoed of omgekeerd – kunnen ook leiden tot gedachten aan ontrouw. En zelfs dit artikel is toegevoegd "Bladwijzers", doe dat niet!

Alibi’s zijn onderverdeeld in drie soorten: gewapend beton, wiebelig en onbewijsbaar. De praktijk leert dat alibi’s van gewapend beton er vaak opzettelijk uitzien, en wankele alibi’s zijn het meest betrouwbaar. Het lijkt erop dat u zich overdag niet al uw bewegingen herinnert, maar u vertoont ook geen aanvallen van geheugenverlies. Het beste bewijs van uw woorden is een indirecte bevestiging van wat er gebeurt: een reclameboekje, een visitekaartje, een servet met de naam van de instelling waar u was, een kortingskaart, lucifers. Aandacht! Indirecte bevestigingen werken als uw wens om een ​​bepaalde plaats te bezoeken is geuit. Anders kunnen ze dienen als het laatste, krachtigste argument voor uw ontrouw..

Tip: de beste verdediging is belediging. Laat tegelijkertijd het leven voor uw man geen honing lijken: houd zijn bewegingen onder controle. Bel regelmatig, ook als u dat niet wilt. Tuit af en toe je lippen en ‘vrolijk’ hem op met vragen: waarom, vraag je je af, heeft hij je sms een uur lang niet beantwoord? Waar ben je geweest, met wie nu, wanneer kom je, waarom ben je nog niet gekomen? Ontken de seks van uw man niet, maar uzelf het recht om jaloers te zijn.

verraad verbergen
Er zijn situaties waarin een alibi niet redt

Bel me niet, bel niet

Schrijf zijn nummer niet op in een notitieboekje als “Sunny” of “Honey”, verzin de naam van een vrouw (weet je zeker dat je man je gsm nooit zal opnemen?) Of ga weg met de laconieke “Barber shop”. Schrijf zijn telefoonnummer niet op uw gsm! Een vel papier met een onzorgvuldige “O.A. – verkoop ‘kan een uitweg zijn uit de situatie.

Mannenbladen raden je vaak aan om je geliefde vrouw hetzelfde parfum te geven. Waarom zou u dit idee niet gebruiken – geef uw man en geliefde dezelfde geuren.

En het is best aardig, maar buitengewoon onpraktisch, als een geliefde je zomaar ‘zomaar’ noemt, uit overmatige gevoelens. Het verlangen om met pensioen te gaan met een telefoonhoorn in de hand is heel moeilijk uit te leggen, maar niet moeilijker dan je zalige glimlach en verwarde blik na dit gesprek. Overigens is vaker een opgeschoonde bellijst en geen binnenkomende berichten niet de beste oplossing voor het probleem. Maar het is in ieder geval de moeite waard om het geluidssignaal over de komst van sms te annuleren.

Tip: let vooral op de feestdagen! Niets is zo verwarrend als een vrouwelijke persoon die naast haar man aan een gedekte tafel zit, met doorzettingsvermogen dat beter kan worden gebruikt, onophoudelijk sms-berichten typen.

Top 10 lekke banden

Bijeenkomst (op straat of op je favoriete plek)
Gebruikte tickets in een hoeveelheid van twee, cheques (ze tonen meestal niet alleen het bedrag, maar ook de tijd, de naam van de organisatie waar de aankoop is gedaan)
Vertrouw erop dat uw kind te jong is om papa iets te vertellen
Lees sms of brieven
Hoorde telefoongesprekken
SOA-detectie
Onwil om seks te hebben met een echtgenoot of vice versa, demonstratie van nieuwe vaardigheden op dit gebied
“Vreemde” gezichtsuitdrukking
Onverklaarbare geschenken of geschenken met een zeer lange en gedetailleerde geschiedenis van schenken
Een scherpe verandering in imago en gewoontes

Top 5 technische vooruitgang die het gezinsleven bewaakt

Indien gewenst kan de echtgenoot:

Ontvang een afdruk van oproepen
Zoek waar je bent
een mobiele telefoon of een antidiefstalapparaat met satelliet in uw auto gebruiken.
Hack een mailbox
Lees uw correspondentie in ICQ op een speciale website.
Controleer de geldbeweging op rekeningen, vooral als de rekeningen algemeen zijn.

De tas moet natte doekjes, een fles parfum en een make-uptasje bevatten. Sommigen hebben zelfs schoon linnengoed bij zich, douchegel, shampoo en een handdoek – de fitnessclubkaart geeft je het recht om al deze dingen bij je te hebben. Controleer of die kleine dingen in je tas rondslingeren – gescheurde hoekjes of lege blaren. Kijk goed of er nog haren op u, ondergoed en kleding zijn achtergebleven. Kattenhaar kan ook bezwijken als je thuis geen kat hebt, maar je geliefde is wel beschikbaar. Voordat u naar bed gaat, moet u afspreken dat er geen spoor van liefde meer mag zijn. Vergeet anticonceptie niet – vertrouwen is vertrouwen en seksueel overdraagbare aandoeningen en zwangerschap zijn nog niet geannuleerd. Kijk hoe je eruitziet voordat je terugkeert. Er mag geen verschil zijn met het gebruikelijke rendement. Ren niet naar de douche zodra u de drempel van uw huis overschrijdt – dit zal zeker argwaan wekken..

Als alle trucs niet hielpen, en het geheim duidelijk werd, geef het dan toch niet toe! Huil, maar verzin geen excuses! Het is niet nodig.