december 7, 2023

Verliefd worden op een man: zachte methoden

Laten we allereerst beslissen met welk doel u overweegt een man te verleiden. Als je het maar voor één nacht nodig had, dan is de verleidingstechniek hier zo eenvoudig en zelfs banaal dat het niet aan mij, een man, is om je dit vak te leren..

Hier is het voldoende om je genetisch ingebedde vrouwelijke intuïtie niet te overstemmen en alles komt goed. Gelukkig voor jou en helaas voor zichzelf, pikken mannen bijna altijd op dezelfde standaardset – een minirok, netkousen, een blouse met een diepe snit, een sensuele blik onder lange wimpers, een bedwelmende geur van parfum. Het zou dus geen probleem moeten zijn met verleiding..

Het is een heel andere kwestie als je een mening hebt over een man, en in je verbeelding al hebt bedacht welke stijl van een trouwjurk en welke schoenen je zult dragen op de dag dat je met deze man trouwt (in sommige gevallen gaan fantasieën zo ver dat je al ze bedenken namen voor toekomstige kinderen en kiezen een plek uit waar een gelukkig gezin hun vakantie doorbrengt). Traditionele banale middelen "een nacht" verleiding is in dit geval niet voldoende. Hier zou het juister zijn om niet te praten over hoe je een man kunt verleiden, maar hoe je verliefd op hem kunt worden..

Als iemand anders hier illusies over heeft,
we zullen ze onmiddellijk verdrijven – het is onmogelijk om met geweld verliefd te worden op een man. Niet het soort spirituele substanties dat hier kan worden opgelegd. Je kunt een man leren bijna elk voedsel te eten, vlees op te geven en over te schakelen op cola light. Je kunt hem ervan overtuigen dat je regelmatig manicure en pedicure moet doen, de vegetatie in de neus moet uitdunnen en naar het fitnesscentrum moet gaan om van de bierbuik af te komen. Het is zelfs heel goed mogelijk om de smaak van de mens te veranderen en hem ertoe aan te zetten geen actiefilms en horrorfilms te kiezen, maar sentimentele melodrama’s te raken tussen de vertoningen in de bioscoop. Dit alles is redelijk haalbaar: je kunt een man gewoon niet van je laten houden..

Maar dit betekent niet dat alles hopeloos is. Als een vrouw begreep naar wat voor soort levenspartner de door haar gekozen man zocht, deed ze niet slechts de helft, maar tweederde van de weg naar zijn hart (en de route). "door de maag" het heeft er niets mee te maken). Daarom is de eerste stap om zijn vrouwelijke ideaal te ontdekken. Hoe je dat doet? Observeer hoe hij met verschillende omgaat "types" vrouwen (van "grijze muis" voordat "teven"), met welke mate van welwillendheid hij spreekt over zijn vrouwelijke kennissen, ontdek wat zijn temperament, karakter en gedrag waren "voormalig".

Maak vervolgens, door middel van eenvoudige (of complexe – het hangt allemaal af van de specifieke situatie) logische acties, twee soorten identikits. Eerste kop "hij zal me niet zo honderd procent mogen" en neem daarin alle eigenschappen op, alle gewoonten, alle acties die je kunt ontdekken die hem in een staat van witte hitte brengen en een reactie veroorzaken die erger is dan welke allergische dan ook. Als een man bijvoorbeeld constant in de geest zegt dat een vrouw die rookt verschrikkelijk is, moet je niet voor hem lopen met een sigaret die een dun straaltje tabaksrook uitstraalt. Of, als uw uitverkorene uit de wieg zich zorgen maakt over voetbal "Spartacus", als je bij elke wedstrijd op tv of live kijkt, zal lof van je lippen aan CSKA-voetballers waarschijnlijk ook geen punten aan je toevoegen in de ogen van deze man. Enzovoort. Kortom, probeer het zo dat in eerste instantie, wanneer u probeert dichter bij hem te komen, geen kleinigheid de indruk van de man van u verduistert..

De seconde "identikit" zal al betrekking hebben op de vrouwelijke waardigheid en waarschijnlijk ook

worden genoemd "zijn favoriete kwaliteiten in een vrouw, die ik leuk zou vinden om in mezelf terug te vinden". Het belangrijkste punt (we benadrukken het belang ervan met drie uitroeptekens tegelijk). Deze kwaliteiten in zichzelf moeten worden ontdekt, en niet uitgevonden voor de eerste, tweede en mogelijk derde date, en dan veilig vergeten. Doen alsof is het ergste gedrag dat een vrouw kan kiezen in een relatie met een man. De kans is groot dat doen alsof je hem in eerste instantie interesseert en zelfs onderdrukt, maar je kunt nog lang niet doen alsof. En wanneer het spel zich opent, zal sympathie en zelfs liefde voor jou van de kant van een man onmiddellijk uitgroeien tot een scherp negatief: bedrog is de ergste zonde in de ogen van mensen. Daarom, als er geen kwaliteit in u is, hoeft u deze niet af te beelden. Geloof me, elke vrouw heeft zo’n enorm potentieel dat, als je het wilt en probeert, je in jezelf een hele voorraad spirituele eigenschappen en deugden kunt vinden. Dus durf.

Wat betreft de manier van communiceren met een man, geloof me dan aanzienlijk "mannelijke ervaring" – dit alles gaat over hoe mannen het hart van een schoonheid graag belegeren, als een onneembare vesting, en een vrouw moet zich in dit opzicht gedragen in de stijl van de sneeuwkoningin, op zijn zachtst gezegd onzin. Er zijn natuurlijk een soort emotionele masochisten die, hoe langer en pijnlijker een vrouw hen martelt, hoe meer plezier ze krijgen, maar dit is een uitzondering op de regel..

Daarom is het belangrijkste advies in deze kwestie om je vriendelijk te gedragen met de door jou gekozen persoon. Nee, om zijn nek hangen, knipogen met een lome blik en met dezelfde lome blik, je lippen likken, hem strak aankijken, is niet nodig. Dit zijn nogal professionele dingen van vrouwen met een heel specifiek soort beroep. En je moet gewoon vriendelijk, responsief en bereid zijn om te praten over het onderwerp dat de gesprekspartner kiest. Kortom, maak de man duidelijk dat u geïnteresseerd bent om met hem te communiceren. Niet meer, niet minder, precies zoals dat – u bent geïnteresseerd. Geloof me, dit betekent veel voor een man, soms zelfs meer dan nodig is. Bijna de helft van de ongelukkige man wordt verliefd omdat de vrouw gewoon een sociale, vriendelijke gesprekspartner was en dit werd gezien als een stilzwijgende aanmoediging om acties te intensiveren om haar hart te bestormen.

En het volgende advies doet zich meteen voor: probeer niet de eerste te zijn die openlijk aan een man toegeeft in uw sympathie voor hem. Geef hem het initiatief om uw relatie te ontwikkelen. Terwijl uw communicatie vriendelijk en vriendelijk is, kunt u uitnodigen voor een kopje koffie, een stuk pizza of een hamburger; je kunt opties voorstellen voor een leuke tijd samen; u kunt enkele gemeenschappelijke interesses ontwikkelen. Maar wees actief tot een bepaald moment – zodra je voelt dat de houding van de man jegens jou is gegroeid van een vriend tot een geïnteresseerde, geef hem dan het recht om actief te zijn. Laat hem de eerste zijn die u bij onbelangrijke gelegenheden begint te bellen en uren achter elkaar te praten. Laat hem de eerste zijn die u uitnodigt voor een vergadering, die volgens alle aanwijzingen gewoon romantisch zal zijn. Uiteindelijk, zelfs als hij het is, en op het moment dat hij dit zelf beslist, zal hij de eerste zijn die je kust. Bewustwording van iemands eigen activiteit in amoureuze aangelegenheden en iemands succes daarin is zeer gunstig voor de opkomst van iemands gevoelens van liefde en voor hun diepgang..

En nog een punt dat rechtstreeks van invloed is op hoe je een man ertoe kunt aanzetten om van je te houden. Nadat je in je uitverkorene sympathie voor je hebt gekregen en, nog moeilijker, hem hebt aangemoedigd om het je toe te geven, kies in geen geval twee gedragsmodellen: begin hem niet meteen na zijn erkenning als je eigendom te beschouwen en schep niet op over hem, als een nieuwe auto, voor vrienden, kennissen en collega’s. De eerste zal hem onmiddellijk teleurstellen en vervreemden in jou, de tweede zal hem onmiddellijk beginnen te irriteren en tot hetzelfde resultaat leiden. Blijf dezelfde uitgaande lieve vrouw die je was tijdens "verkering" achter hem, laat hem daarnaast weten dat hij een heel goede persoon voor je is.

En dan is de weg naar het vervullen van dromen over de kleur van de trouwjurk, het aantal kinderen en Turkse of Spaanse stranden als een familievakantie open.