september 29, 2023

Hoe bouw je een harmonieuze relatie op: 10 technieken

Je wilt gelukkig zijn met een man, en dit verlangen is normaal en natuurlijk. Maar hoe kun je met iemand anders opschieten? Hoe vind je wegen naar elkaar en blijf je bij jezelf? Onze vaste consultants Tatyana Vlasyuk en Doris Castillo Mendoza hielpen ons om deze problemen op te lossen..

We lazen allemaal sprookjes in de kindertijd. Oh, wat was er een liefde! Assepoester en Prins, Belle en het Beest, Doornroosje en (ook) Prins, Vasilisa de Schone en Ivan (Dwaas of Tsarevitsj – het maakt niet uit). Toen groeiden we een beetje op, lazen voor de gaten van de commercials op 13-14 “Scarlet Sails”, waar Assol levitra eindelijk wachtte op haar Gray, de multivolume-serie “Angelica”, “Gone with the Wind”, “Singing in the Thorns “.

We lazen ze, soms ’s nachts met een zaklantaarn onder de dekens, in tranen uitbarstend van genot. En toen droomden ze, droomden, droomden ze. Natuurlijk, jezelf inbeelden in de plaats van de hoofdpersoon – maar wat nog meer?! Op de leeftijd van 16-17 jaar ervoeren ze hun eerste liefde, grotendeels geïdealiseerd, niet altijd wederzijds, licht. Dan – de tweede, derde. We gingen weg en lieten ons achter. De aarde zwaaide onder mijn voeten en er waren littekens op mijn ziel. Dan, waarschijnlijk, zei u voor het eerst mentaal of hardop de zin “alle mannen -.​Het synoniem is rijk en bestaat volledig uit negatieve bijnamen..

. Het deed elke keer pijn, maar we worden toch weer verliefd – dit is het leven. “Maar het gras zal weer ontspruiten door alle obstakels en tegenslagen heen. Liefde is een lenteland, want alleen daarin is geluk ”, zong Larissa, de“ bruidsschat ”in de film“ Cruel Romance ”. Maar ieder van ons nam afscheid van een andere liefde (altijd de laatste) en stelde zichzelf de vraag van Tsvetaeva: “Mijn lief, wat heb ik je aangedaan?!”
Laten we aan de bugs werken. Het is misschien moeilijk te geloven, maar er zijn ideale relaties. Het gebeurt, het kan jou overkomen. Het maakt niet uit of je gewoon op hem wacht, hem al hebt ontmoet of al heel lang samen bent.

“Een ideaal stel is twee mensen, een man en een vrouw, die samen zichzelf blijven. Ze spelen geen rollen, liegen en manipuleren niet, maar verschijnen zoals ze zijn. En ze houden van deze openheid en vertrouwen zowel in zichzelf als in een partner. ” Onze consultants bieden verschillende originele technieken en tests die u zullen helpen uzelf te begrijpen en de relaties met een geliefde te verdiepen..

Hoe u de juiste man ontmoet
Denk je dat je hiervoor eerst moet afvallen? Maar nee! Je moet niet beginnen met de uiterlijke kenmerken van schoonheid, maar met aan jezelf werken.

Jij bent de enige echte – besef je eigen waarde. Als een vrouw zichzelf waardeert, is het alsof er een kroon op haar hoofd verschijnt. Geen arrogantie en trots, maar de kroon van eigenliefde. De belangrijkste aanbeveling voor vrouwen die een man willen ontmoeten, is zichzelf vragen te stellen: hoeveel ik respecteer, waardeer, hou van mezelf. Het is door uw kwaliteit van liefde en respect voor uzelf dat de corresponderende persoon wordt aangetrokken, die door zijn gedrag en houding ten opzichte van u laat zien hoe u over uzelf denkt. Daarom hangt het alleen van jou af welke man naast je zal zijn..

Sta jezelf toe te wensen

Er is de wet van puur verlangen, die zegt: “Zolang we de zuiverheid van onze intentie behouden, is een positief resultaat gegarandeerd. Maar als we ons verlangen vervuilen met angst, hebzucht of het verlangen om dat van iemand anders te krijgen, is het onwaarschijnlijk dat het uitkomt. ” Er zijn vijf kwaliteiten in de wet van puur verlangen: hoop, inspiratie, geloof, de wetenschap dat je het beste verdient, het vermogen om een ​​stap terug te doen. En een belangenconflict kan voorkomen dat uw verlangens uitkomen. Je wilt liefde. Maar onzekerheid en ongerustheid verminderen de opwinding en roepen gevoelens van angst en ongerustheid op: “Wat als ik weer iets stoms doe, iets verkeerds zeg, de verkeerde persoon vertrouw? Wat als ik opnieuw faal? ” Hou op. Als je liefde in je leven wilt trekken, heb je absoluut vertrouwen nodig dat je het verdient en dat alles goed komt. In liefde is het de vaste overtuiging dat je kunt liefhebben en bemind kunt worden. Gebruik affirmaties. “Ik verdien liefde en respect”, “Ik kan liefhebben en bemind worden”, “Ik verdien het om bemind te worden om wie ik ben”.

Geloof het, wat er ook in het verleden is gebeurd, wat je ook eerder van jezelf dacht, je verdient liefde. Maar! Om uw wens uit te laten komen, moet u de gehechtheid aan het resultaat opgeven. Wees hier en nu gelukkig, niet wanneer u de juiste persoon ontmoet. Het is erg belangrijk om hier niet bij stil te staan. Zeker als je 30-35 jaar oud bent. In de psychologie is er een concept als “paniek bij de sluitende poort”: je moet een kind baren, en je moet trouwen – ik ben te laat! Deze paniek trekt iets totaal vreemds voor je in het leven. Je kunt jezelf niet toestaan ​​te wanhopen of gedoe, je moet duidelijk begrijpen wat je wilt en wat je verdient. Je kunt niet constant nadenken over hoe je een man kunt aantrekken. Deze toestand stoot af met dezelfde kracht als het aantrekt.

Honderd procent genieten

“De meest correcte toestand waarin een vrouw moet verkeren, is simpelweg genieten van het leven, van haarzelf, van haar humeur. Inderdaad, volgens Gabriel Garcia Márquez gebeuren al de mooiste dingen onverwachts, terwijl we het niet verwachten. Deze toestand is correct. Trek niet met al je mentale kracht naar jezelf toe, maar geniet ervan! Dezelfde persoon zal gaan genieten van een vrouw met zichzelf en het leven. Zodra je genoeg tijd aan jezelf begint te besteden, om te doen waar je van houdt, wat je leuk vindt – naar dansen gaan, reizen, lezen, naar muziek luisteren, iets nieuws leren, verschijnen er interessante en waardige mensen om je heen, het leven geeft je geschenken en nieuwe kennissen “- onze adviseurs weten het zeker. En, u moet toegeven, om in een dergelijke staat te blijven, zijn geen grote financiële middelen nodig. Begin lange tijd te doen wat je wilde, maar er was nog steeds geen tijd.

“Het is belangrijk dat een vrouw leert om gelukkig te zijn met zichzelf, van zichzelf, dan zal ze gelukkig zijn met een man. De fout die we vaak maken, is ons geluk te koppelen aan een partner of een gebeurtenis die ooit zal plaatsvinden. “.
De reactie van de wereld op jou weerspiegelt je innerlijke toestand.

Ik herinner me een anekdote: “De biologieleraar huilde en noemde de stampers gehoornde artiodactylen.” Dus dat is het. Probeer zinnen (en gedachten) zoals “alle mannen …” permanent uit te sluiten van het lexicon en verder in de negatieve synonieme rij. “Om de juiste partner aan te trekken, moet je alle mannen om je heen begrijpen en respecteren. Leer, kijkend naar het aanrecht, om iets goeds in hem te zien, veroordeel het mannelijke geslacht niet als zodanig. Oordeel niet, verwaarloos niet, geef niet de schuld. Nemen!
Voer deze staat in en een partner op hoog niveau zal tot je aangetrokken worden. Je stuurt totaal andere signalen, projecteert jezelf op een andere manier. Het resultaat is dat een man de juiste plek in je leven zal innemen ”, zegt Tatiana.

Laten we genieten van het wachten
Deze techniek helpt je om de juiste man in je leven te trekken. Oefen het een paar keer per week. Kies een rustige en stille plek in uw huis, ga zitten of liggen, ontspan. Adem meerdere keren diep in en uit. Voel de stress en spanning onder je voeten in de vloer wegzakken. Je bent warm, kalm en sereen.

Stel je bij de volgende ademhaling voor dat er vijf jaar zijn verstreken en dat jij en je geliefde op een prettige plek zijn. Misschien zitten jullie twee aan een tafel in een gezellig restaurant, misschien in bed. Stop even en let op wat u op dit moment doet – details. Ben je getrouwd? Heeft u kinderen? Haal diep adem en voel de vreugde van deze scène. Uw droom is uitgekomen. Je bent dicht bij je soulmate, je houdt van elkaar. Laat deze realiteit je hart en geest vullen. Stel je voor dat je in zijn ogen kijkt en je herinnert wat je aan het doen was kort voordat je hem ontmoette. Welke momenten van je leven zou je met hem willen delen, waar zou je trots op zijn? Hoe heb je genoten van je gezelschap en elke dag van het voorbereiden van je leven en je hart op het ontstaan ​​van een levenspartner? Nu je een diepe verbinding voelt met je soulmate, denk nog eens na over wat je de kans gaf om geluk, trots en vreugde te voelen..

Denk nu weer aan het huidige moment en laat deze vreugdevolle toestand bij je achter. Onthoud dat door jezelf te beloven het beste uit elke dag te halen, je in gedachten al verbonden bent met je geliefde. Terwijl u zich voorbereidt op zijn verschijning, bereidt hij zich voor om u te ontmoeten.
Haal de laatste en diepste adem in, terwijl je uitademt, vouw je je armen naar je borst. Open langzaam je ogen.
Neem daarna de tijd om iets op te schrijven dat je graag samen met je partner zou willen onthouden, en beloof jezelf dat je die ervaring nu meteen gaat creëren. Er is een kans dat de ideeën met een reden naar je hoofd kwamen …
Relaties aan het begin
Je hebt een man ontmoet. Alles begint voor jou nog maar net. Wordt u geplaagd door vage twijfels? Lees dan verder.

Een tip: nog niet zo lang geleden heeft Time magazine samen met CNN een onderzoek uitgevoerd. Als gevolg hiervan bleek dat vrouwen eerder dan mannen het huwelijk of hechte relaties afwijzen, in afwachting van een ontmoeting met de Ideale Man. En mannen hebben de neiging een vrouw meer te vergeven als ze haar uiterlijk mooi vinden. Maar wij vrouwen oordelen strikt en snel. Zijn we aan het winnen? In feite zijn er geen ideale in de natuur. De ideale partner voor jou is degene bij wie je je zo goed mogelijk voelt. En het eerste teken is wanneer partners zich in elke situatie op hun gemak voelen. Zelfs om te zwijgen.

Ik accepteer je …

In de beginfase van een relatie is het belangrijk om jezelf te helpen, nieuwe relaties. Hoe? Mee eens: “Laten we elkaar accepteren zoals we zijn. Je snurkt – oké. Ik kauw. Wij zijn mensen … “Zeg tegen jezelf:” Ik accepteer mijn partner als persoon. ” Moeilijk? Doe nog een oefening. Verdeel het vel papier doormidden. Schrijf aan de linkerkant wat je irriteert, waar je boos op wordt, en aan de rechterkant – alles wat je ‘omvat’, leuk vindt, ondersteunt en inspireert. Kijk – wat is echt meer. En geef eerlijk een beoordeling – ben je klaar om dit minpunt te accepteren, kijkend naar dit pluspunt? En waar moet je nog meer mee werken om dit minpuntje minder te maken. Immers, zodra de vergeten sok onder het bed je niet meer irriteert, verdampt hij op wonderbaarlijke wijze ergens. Een man kan veranderen.
Over prinsen gesproken

‘Heel vaak idealiseren velen van degenen die op een prins op een wit paard wachten, een man overdreven. Deze houding wordt door moeders bij hun dochters bijgebracht, omdat meisjes houden van sprookjes en films over ideale relaties. Ze beginnen in deze wereld te leven en dan is het erg moeilijk om voor zichzelf een levenspartner te vinden ”, merkt Doris op.

Het is belangrijk om te begrijpen en te beseffen dat een man, net als een vrouw, anders kan zijn, in sommige opzichten ideaal, in andere niet. Sta in eerste instantie voor jezelf de mogelijkheid toe om onvolmaakt te zijn. Als een vrouw een idealiteitssyndroom heeft, is ze veeleisend van zichzelf, probeert ze zelf perfect te zijn en wil ze dezelfde ideale partner. Maar hij bestaat misschien niet in de natuur..
“Een idealistische vrouw moet ontspannen, genieten van het leven, zichzelf op verschillende manieren laten manifesteren, niet voldoen aan de normen.

Op dezelfde manier kan een man – hij kan beter zijn dan de normen die je voor hem bedacht hebt. Om dit te begrijpen kun je ook gaan zitten en plassen. Wat is mijn ideaal voor mij? Hoe belangrijk, kritisch en principieel zijn al deze punten die ik heb geschreven. Kortom – blond met blauwe ogen? Waar sprake is van categorisering, is er geen vrijheid meer. Of misschien heeft het lot al een brunette met bruine ogen voor haar voorbereid? ” – voegt Tatiana toe.

Trouwens, waar zijn je vleugels?

Is dit de man? Het antwoord op deze vraag ligt op het gebied van intuïtie..
Maar. Het is niet van jou als je enige tijd na het begin van je communicatie een gebrek aan energie begint te voelen. Inspiratie, vitale activiteit verdwijnt en ruzies, verduidelijkingen van relaties halen alle vitale sappen uit je. Als dit knarsen is, is het niet eng, want op momenten van intimiteit, wanneer alles in orde is, vullen partners elkaar met energie. Maar als er geen vulling is, alleen een constante afgifte, energielekkage is niet jouw relatie..
Integendeel, als je voelt dat vleugels groeien, als ze je complimenten geven, hoe je er jonger uitziet, je ziet er geweldig uit, dan is dit een indicatie dat je man naast je staat..
Samen in het leven
Je bent al een hele tijd een stel, je huwelijksreis zit erop. Hoe te leren samenleven met twee gerealiseerde mensen?

Wanneer een ervaren vrouw een zelfvoorzienende man ontmoet, rijst de vraag of vrijheden verenigbaar zijn. Iedereen is gewend aan hun niet-vrije schema, om hun mening te uiten, niemand wil gehoorzamen – hoe kunnen ze een gemeenschappelijke taal vinden? Dit is de vraag!
En ik kijk graag uit het raam!

De eerste aanbeveling voor degenen die al een stel zijn, is op het eerste gezicht eenvoudig. Je moet gaan zitten en bij een kopje thee of koffie, zonder pretenties en verwijten, elkaar vertellen wat je graag doet. Maar het is gemakkelijker om lijsten te schrijven: wat elke partner wel en niet leuk vindt.

Verdeel het vel papier doormidden. De ene helft is wat je leuk vindt, de andere is wat je echt niet leuk vindt, wat niet van jou is, wat je niet leuk vindt, wat van streek maakt, ongemak veroorzaakt, wat de andere helft van streek maakt, wat je verdrietig maakt. Een man en een vrouw schrijven lijstjes, daarna worden ze samen besproken.

“Ik vind het heerlijk als je ’s ochtends koffie voor me brengt”, “Ik vind het heerlijk als je thuiskomt van je werk en tegen me zegt:” Hallo muis! ” – maximale details!

Het echtpaar schrijft de details van hun relatie voor, kijkend naar de laatste jaren van hun leven, tot het maximum “Ik vind het heerlijk als je de bloemen water geeft”, “Ik vind het heerlijk om in de keuken te zitten en stil te zijn, kijkend uit het raam, als je het respecteert en me niet aanraakt “.

Eerst bespreken we wie van wat houdt, en vervolgens – de tweede kolom. “Je zult zeggen dat ik onoplettend ben, het doet me pijn, ik raak van streek”, “Ik hou er niet van om familieleden te bezoeken” voor show “,” Ik hou er niet van om sokken te wassen “.

Het is aan elk van de partners om zo diep mogelijk in een staat van introspectie te komen, om langzaam na te denken, nadat je hier minstens een uur of twee voor hebt uitgetrokken, om een ​​geschikte sfeer te creëren. De eis “Ik vind het geweldig, het betekent dat je het mij aandoet, anders ben je schuldig” is onaanvaardbaar. Het gesprek mag niet plaatsvinden in de hoofdstroom van het indienen van claims tegen elkaar. “Weet je”, “het blijkt”, “het lijkt me” – dit is een reeks zinnen. Deze baan is een investering in jezelf, in je relaties..

En op zaterdag hebben we een dip-flop

“De tweede techniek zijn gezinsrituelen. Het is ontworpen om elkaar te helpen meer staten te ervaren die ze leuk vinden. We raden vrouwen aan het initiatief te nemen om dit allemaal te organiseren, zegt Tatiana. – Je kunt een week van een land regelen, een week van fortuin: vrijgevigheid, dankbaarheid (we bedanken elkaar voor alle kleine dingen voor een week) of een week zonder opmerkingen – wat de man ook doet “.
Deze techniek is erg handig om uw partner te leren kennen. Het lijkt ons dat als we lang samenwonen, de partner weet waar we van houden en wat we niet doen, net als wij, standaard, en hij raadt er tenslotte niet eens naar!

Mensen zijn tenslotte helemaal niet telepathisch! We raden ook aan om naar concerten te gaan, naar de bioscoop te gaan, samen sportevenementen bij te wonen, ‘maffia’ te spelen met vrienden, samen te rennen, een diner te koken – niet spontaan, maar op bepaalde dagen, zodat er dingen zijn die later zullen worden familietradities genoemd, tradities van een stel, wat ze alleen samen doen. Een van de aanbevelingen is om een ​​soort boek met grappige momenten en gezamenlijke grappen te maken. Sommige dingen die ze allebei amuseren. Je hebt bijvoorbeeld een zin uit een film gehaald die je samen hebt gekeken, het bleef in mijn hoofd hangen – schrijf het op in het boek. Of start een spel: ‘Als we deze zin zeggen, bedoelen we dit’ – je kunt op deze manier spelen, bijvoorbeeld op een feestje.

In de film “What Men Talk About” – “diplope” – zo’n gerecht, één woord, één zin, en hoeveel zit erachter! Een vrouw staat bijvoorbeeld op het punt iets ongewoons te koken voor het avondeten en noemt het gerecht “diplope”. Het is voortreffelijk, er is heel weinig van – vandaar – een dip-flop. Zulke kleine dingen veranderen in familiegrappen..
Je kunt samen films kijken, van daaruit zinnen uithalen en toepassen op situaties in het gezinsleven, zinnen die iets zullen betekenen, het dagelijkse leven verdunnen en er een spelelement in aanbrengen. “We komen aan het einde van de maand, we gaan diplop eten – het is niet genoeg, het is duur”.
En als je seksuele relaties in een paar aanraakt, om ze op de een of andere manier te hervatten, kun je ook de techniek van rituelen gebruiken. Neem bijvoorbeeld elke zaterdag een bad met kaarsen en muziek. Of maak een zijden bed op zaterdag, het hele weekend …

Je raakt me aan met je hand

Een andere krachtige techniek voor een stel dat al heel lang samen is, is om een ​​week te kiezen en elkaar alleen aan te raken, te kussen, te strelen – en niet tegelijkertijd seks te hebben. Het heet de Sensual Expectation Technique. We nemen samen een bad, vegen elkaar af met een handdoek, drie ruggen, maar verder niet. Daarna, als het paar echt samen is, worden de gevoelens versterkt. Er is een gevoel van een huwelijksreis – je raakt elkaar voor het eerst aan. Mannen houden er ook van, dit is een toestand van voorspel, een soort verwachting. Een man is van nature een overwinnaar en hij is geïnteresseerd om het keer op keer te doen..

Spoel de band terug

Is er enige ontwikkeling bij uw paar? Spoel de band vijf, tien jaar terug. Toen was je alleen, nu ben je anders. Deze ontwikkeling zou op jou moeten reflecteren – op je innerlijke toestand, op sommige materiële waarden, je positieve houding moeten versterken, het wederzijds begrip moeten verbeteren. Als je een bepaalde tijd samen hebt geleefd en je herinnert je verliezen, ziekten, problemen, conflicten – dit is ook een indicatie van hoe correct je je partner hebt gekozen, hoe harmonieus je je hebt ontwikkeld en of je überhaupt een stel bent. In feite is ontwikkeling mogelijk zonder deze negatieve momenten en ernstige rampen. Als het leven ze stuurt, betekent dit dat we iets niet zien of begrijpen..

U kunt zich milieuvriendelijker ontwikkelen. Niemand zegt dat het kalm en gelijkmatig zal zijn, maar toch kan het leven samen leuk zijn, met oprechte interesse, en niet van schandaal naar verzoening springen. Overmatige emotionele swing is de eerste indicator dat er iets mis is met een stel. Zelfs aan het begin van een relatie.
Er is misschien veel sterke liefde, maar als het te helder is, met jaloezie, ruzies, is dit een alarmerend signaal. “Wanneer een persoon een ander probeert te beheersen, hem te manipuleren, is dit geen liefde, maar een kunstmatige gehechtheid aan zichzelf. Het is belangrijk om te begrijpen: zodra we ons in een staat van jaloezie betrappen, is er iets mis in de relatie, “weet Tatiana zeker..

Hoe meer vrijheid we een partner geven, hoe idealer we voor elkaar zijn. U hoeft niet bang te zijn om een ​​geliefde inwendig los te laten en hem toe te staan ​​te handelen naar zijn keuze. Het is zo fijn om te weten dat deze persoon bij je wil zijn volgens zijn eigen oprechte en vrije verlangen, en niet omdat hij bij de keel wordt vastgehouden..

Als een man aandacht aan je besteedt, geeft hij sommige geschenken niet omdat ‘het nodig is’, voor de show, maar omdat hij je gewoon wil plezieren, waardeer en zorg voor deze houding.
‘Een man wil hem daarheen leiden – laten we gaan. Stelt iets voor – we zijn het eens. Volg hem! Het is niet nodig om te zeggen dat het duur is, het is niet nodig, en “ik hou helemaal niet van voetbal en ik begrijp het niet”. Als er een impuls is ontstaan, kan deze niet worden gestopt. De volgende is misschien niet. Door het initiatief van een ander te nemen, kun je een ideale relatie opbouwen ”, weet Doris zeker..

De test helpt je erachter te komen wat je relatie met een man werkelijk is..

Hoe het uit te voeren?

Stel je voor dat je in een zeepbel zit, gevuld met een roodgekleurde wolk.
Stel je je uitverkorene voor in een rode zeepbel.
Combineer beide bubbels tot één. Merk op hoe het samenvoegen plaatsvindt, wat er met de zeepbellen is gebeurd, met de kleur. Hoe jij en hij reageren op de vakbond.
Herhaal de bovenstaande stappen met oranje, rode, groene, gele, cyaan, blauwe en paarse zeepbellen..

Als de bubbels gemakkelijk kunnen worden gecombineerd tot één gemeenschappelijke, de kleuren gemakkelijk mengen en u zich tegelijkertijd op uw gemak voelt, betekent dit dat uw relatie in het gebied dat deze kleur symboliseert, harmonieus is. Als bubbels:

Ze fuseren niet, blijven dicht bij elkaar, raken elkaar aan met muren, maar gaan niet open om samen te smelten, er is geen vertrouwen in elkaar op dit gebied.
Ze naderen elkaar, maar bij een botsing zetten ze zich af, kloppen op elkaar – afwijzing van elkaar, pogingen om hun zaak te bewijzen, manifestaties van agressiviteit.
De ene bubbel absorbeert de andere. In dit geval kan de geabsorbeerde bel van binnen oplossen of intact blijven. Degene die geabsorbeerd heeft – neemt een dominante positie in op dit gebied. De persoonlijkheid van de partner wordt onderdrukt. Als de bubbel binnenin is opgelost, accepteert de partner een dergelijke relatie. Blijft intact – extern wordt de situatie geaccepteerd, intern – wantrouwen en protest. Vroeg of laat kan het eindigen in een breuk.
De ene bubbel begint naar de andere te bewegen en de tweede – in de andere richting. Desinteresse in de relatie van een andere partner op dit gebied.
De bellen bewegen langzaam naar elkaar toe. Er zijn veel persoonlijke ambities op dit gebied, tegenstrijdigheden, onopgeloste problemen in relaties die het verlangen om te verenigen, te communiceren belemmeren.

Als je een incompatibiliteit hebt in 1-2 kleuren, dan kan de relatie harmonieus worden genoemd. Als de incompatibiliteit in 6-7 kleuren is, heeft de relatie geen toekomst. In geval van incompatibiliteit in 3-5 kleuren, kan de relatie worden verbeterd door met de resulterende afbeelding te werken en deze te harmoniseren.

Rood: veiligheid, persoonlijke interesses, persoonlijke ruimte, vertrouwen.
Oranje: seks, kinderen, gezin.
Geel: activiteit, vrije tijd, geld, vreugde.
Groen: emotie, liefde.
Blauw: zelfexpressie, communicatie.
Blauw: denken, ideeën.
Paars: doelen, afstemming, karmische verbinding.

De verkregen resultaten zijn overigens helemaal geen oordeel, maar een weerspiegeling van de huidige gang van zaken..