mei 28, 2024

Waar kun je een meisje huren: plekken voor de beste zoektocht naar een partner voor de nacht

Inhoud

Bryan Papazov, Unsplash

Hoe je een meisje tegelijkertijd kunt controleren en neuken

Hoe je vaker seks kunt hebben?

Sinds onheuglijke tijden was de verovering van vrouwen de eerste prioriteit voor elke man. Om het hart van een schattige schoonheid kamagra online bestellen te winnen, organiseerden de machtigen van deze wereld oorlogen, vochten tot de dood en bedachten ingenieuze plannen waarmee ze de liefde van hun uitverkorene konden verdienen. Maar de tijd van de ridders is lang in de vergetelheid geraakt, en nu geven moderne mannen de voorkeur aan lichtheid in alles, zelfs in relaties..
Meerdere dates, weelderige boeketten en serenades onder het raam zijn al uit de mode geraakt. En om niet te zeggen dat alle meisjes hier enorm onder lijden. Veel van de eerlijkere seksen geven ook de voorkeur aan lichte intriges boven serieuze verkering. Dergelijke vluchtige ontmoetingen geven een gevoel van drive, adrenaline in het bloed en intense opwinding. Maar dan rijst een redelijke vraag: waar kun je meegaande schoonheden vinden die, zonder al te veel ophef, ermee instemmen een onvergetelijke nacht van liefde door te brengen?

Het vinden van de juiste locatie kan een echte uitdaging zijn, vooral als u een leek bent die op zoek is naar huur. Bij het kiezen van een “toekomstig slachtoffer” zijn er veel nuances die in gedachten moeten worden gehouden. Een daarvan is gepast gedrag en uiterlijk. Als je dit uit het oog verliest, kun je een gemakkelijke prooi vergeten. We zullen je vertellen waar je een meisje kunt filmen, hoe je je moet gedragen tijdens een ontmoeting en wat je niet moet doen om de avond niet alleen door te brengen.
Mark Broadhead, Unsplash

Beginnend met zelfvertrouwen

Het eerste waar alle dames op letten, is het uiterlijk. Als je eruitziet als een dakloze die de afgelopen dagen op straat heeft doorgebracht om voedsel te zoeken, dan zul je geen succes hebben. Het is niet nodig om je te concentreren op ambten, want jongens met stropdassen en jassen, en zelfs dichtgeknoopt, kunnen de toekomstige minnares waarschuwen.
Schat, voordat u op zoek gaat, meteen in waar u zich bevindt. Als je meisjes op straat gaat lijmen, zijn isolatie en comfortabele schoenen niet overbodig. Als je keuze viel op de lawaaierige sfeer van de club, dan kun je je hier wat meer veroorloven. Bijvoorbeeld een los shirt voor release en een spijkerbroek. En als de vrouw van je hart op kantoor woont, dan is alles hier meer dan duidelijk – een strikte stijl met een vleugje seksualiteit. En geen jasjes met knopen!
De volgende stap voor uw transformatie is persoonlijke hygiëne. Denk niet dat een man er niet alleen een beetje beter uit moet zien dan een aap, maar ook hetzelfde moet ruiken. Neem indien mogelijk een douche, verwijder onnodige stoppels, gebruik deodorant. Parfum is toegestaan, alleen als een gewichtloos spoor, en niet de sterkste barnsteen. Als je aan het werk bent, was jezelf dan gewoon, gebruik deodorant en controleer je kleding op vuil..
Een belangrijk punt tijdens de “jacht op licht wild” is om niet dronken te worden. Ongetwijfeld kunnen een paar slokjes alcohol de tong losmaken, de ogen laten glinsteren en opvrolijken, maar er is een klein percentage meisjes dat van dronken partners houdt. Bovendien zal het uw erectie beïnvloeden en daarom niet uw vijand zijn..

Wat u niet moet doen bij het huren

Net als een reeks eenvoudige regels en aanbevelingen, is er ook een onuitgesproken lijst met verboden die elke man zou moeten kennen. Je moet al deze punten onthouden en herhalen als een gebed, want anders zit je niet alleen zonder hete seks, maar krijg je ook een slechte reputatie.

1. Vieze grappen en grappen

Gevoel voor humor is het sterkste afrodisiacum voor dames. Maar je moet het verstandig gebruiken. Immers, als je constant lacht als een paard en volkomen ongepaste en vulgaire grappen vertelt, dan zal dit je potentiële partner alleen maar vervreemden. Raak nooit de tekortkomingen van het meisje in grappen aan – dat zal ze je zeker nooit vergeven..

2. Veel voelbaar contact

Je doel is natuurlijk om de schoonheid snel te verwijderen en haar in bed te brengen, maar dit betekent niet dat je het met geweld moet doen. De beste manier om aandacht te krijgen is door middel van non-verbale signalen. Ontspannen en zelfverzekerde houding, per ongeluk haar schouder aanraken, enz. U hoeft niet te proberen uw slachtoffer in een omhelzing te drukken, zij kan dit als een daad van geweld beschouwen.

3. Vette hints van seks

Stel je de situatie voor dat een meisje je ontmoette die niet jouw type is, maar tegelijkertijd niet onaantrekkelijk kan worden genoemd. En nu begint ze je aanhoudend tot intimiteit te neigen, bijna met haar handen in haar broek te reiken. Het is onwaarschijnlijk dat u tevreden zult zijn met een dergelijke behandeling van uzelf. Meisjes zijn dus ook onaangenaam als ze alleen als seksueel object worden gepresenteerd. Vooral als je elkaar amper hebt ontmoet.

4. Te veel alcohol

Omdat het niet aan te raden is om voor een kennismaking dronken te worden, moet u dit tijdens de kennismaking niet doen. Als je in een club bent waar iedereen drinkt en plezier maakt, kun je ook voor jezelf een whisky, een glas bier of een soort cocktail bestellen. Maar slechts één, en je moet het zo langzaam mogelijk drinken. Dus je zult samensmelten met de menigte vakantiegangers, maar tegelijkertijd zul je niet zijn zoals degenen die alleen kwamen om dronken te worden.

5. Veel opscheppen

Ja, als ze elkaar ontmoeten, streeft iedereen ernaar om er op zijn minst een beetje beter uit te zien dan ze in werkelijkheid zijn. Maar dit geeft je niet het recht om jezelf af te schilderen als een rijk, seksueel genie dat klaar staat om een ​​vrouw 10 keer per nacht tevreden te stellen. Je kunt gewoon je echte verdiensten benadrukken, maar ga niet in flagrante leugens. Meisjes houden tenslotte van echte jongens. Wees jezelf, en je vissen zullen je zeker bijten.

6. Gierigheid

Dit item omvat zowel verbale als financiële gierigheid. Geen enkel meisje wil tijd doorbrengen met een man van wie je geen woord kunt uitbrengen. Tegelijkertijd zijn er situaties waarin u wat geld moet uitgeven om indruk te maken: bestel een cocktail, koop een roos, betaal voor een taxi en dergelijke. Dit zijn kleine uitgaven, maar noodzakelijk..

7. Brutaliteit

Het is niet altijd mogelijk om de eerste keer een geschikte metgezel te vinden. Veel meisjes weigeren zelfs een banale kennis. Maar dit betekent niet dat je onmiddellijk een bak met vuil op hun hoofd moet gieten om hun onwaardige gedrag in verf te beschrijven. Onthoud: de wereld is klein, en misschien loop je door je roekeloze domheid het risico de kans te verliezen om in de toekomst een braaf meisje te ontmoeten. En het is mogelijk, als een trotse schoonheid de waardigheid ziet waarmee je de weigering accepteert, wil ze dan zelf benaderen.
Subtiliteiten en nuances komen voor in alle aspecten van het leven. Je kunt honderd extra items op de lijst bedenken, wat je niet zou moeten doen als je een meisje ontmoet. Maar ze vallen allemaal onder één grote regel: wees beleefd, welgemanierd en ontwikkeld, blijf jezelf en geniet van het proces. En dan ben je op het gebied van inhuur een onmisbaar succes..
Alexander Sejoro, Unsplash

Club daten

De club wordt stilzwijgend beschouwd als een territorium van toegeeflijkheid, omdat zowel kantoormedewerkers als lokale beroemdheden hier komen om te ontspannen. Als u geen problemen wilt hebben met de dresscode, kies dan voor niet al te gepubliceerde plaatsen die een lijst met vereisten voor uw bezoekers presenteren. Het bezoeken van hele kleine eetgelegenheden met een twijfelachtig contingent is echter ook geen optie, omdat je daar waarschijnlijk problemen zult aantreffen, en geen prettige kennissen..
De beste plek om te huren in de club is de bar. De films liggen hier niet, want dit is echt de beste plek om niet alleen met een dame te praten, maar ook om het publiek te observeren. Zorg ervoor dat je een drankje voor jezelf bestelt, zodat je er niet als een maniak uitziet. Kies iets echt mannelijks: whisky of bier.
Probeer voor jezelf een meisje te kiezen dat niet in het gezelschap is van vriendinnen. Haar uit de vrouwenkring halen kan lastig zijn. Probeer geen kennis te maken met degenen die al veel hebben gedronken – ze zijn niet in staat om te flirten en seks te hebben. U kunt uw kennismaking beginnen door een vreemdeling te trakteren op een cocktail. Dit zal een gelegenheid zijn om dichterbij te komen en elkaar beter te leren kennen..
Laat je nieuwe vriend (in) zien dat je echt in haar geïnteresseerd bent als persoon, en niet als seksobject. Een aangeschoten dame, omringd door aandacht, zal van je doordringen en zal het niet erg vinden je bij haar uit te nodigen. Als je de uitverkorene een beetje naar je bedoelingen wilt brengen, nodig haar dan uit voor een langzame dans. Dit zal een geweldige kans zijn om haar aan te raken en misschien zelfs te kussen..
Breng de dialoog nooit rechtstreeks over seks ter sprake. Speel met haar, laat haar zich afvragen wat je precies nodig hebt. Stel veel vragen over haar, maak grapjes en plaag haar een beetje alsof je oude vrienden bent. Deze win-win-tactiek zal je zeker in staat stellen om chique plannen voor de avond te organiseren en zal je veel levendige emoties bezorgen..
Marian Oleksyn, Unsplash

Meisje, hoe kom je bij de bibliotheek

Bij het beantwoorden van de vraag waar je een meisje kunt filmen, denken velen allereerst aan een ontmoeting op straat. Ja, deze optie vereist speciale moed, zelfvertrouwen en een paar trucjes, want haastige schoonheden zijn niet altijd in de stemming voor dialoog.
Om een ​​dame op straat te ontmoeten en te charmeren, moet je er gepast uitzien. De kledingstijl kan bijna elk zijn, het belangrijkste is dat het met smaak is geselecteerd en er schoon en netjes uitziet. Onthoud dat je moet overkomen als een effectieve, brutale, maar niet onbeleefde man..
Kies de juiste plek, want niet overal heerst een sfeer die bevorderlijk is voor communicatie. Probeer een metgezel te vinden in het park of tussen de luie wandelingen langs de winkels van alleenstaanden. Ze moeten beslist tijd hebben en geen urgente zaken. Als je een goede camera op voorraad hebt, kun je je voordoen als een enthousiaste fotograaf. Kom naar de uitverkorene, vertel haar dat je met fotografie bezig bent en een foto van haar wilt maken, want ze is erg mooi en inspireert je.