april 21, 2024

De voordelen van tantrische seks ten opzichte van gewone seks

In de perceptie van een gewone leek, wordt Tantra meestal geassocieerd met gekke seks in duur en sensaties.

Over wat tantrische seks zo aantrekkelijk maakt, ons gesprek met Natalia Polukhina – een vrouw die al meer dan 10 jaar dol is op ongebruikelijke praktijken, waaronder Tantra.

De seksuele component in Tantra is de belangrijkste?

Naar mijn mening is dit een misverstand over Tantra. In eenvoudige bewoordingen verhoogt deze oefening het energieniveau tot bovenbewustzijn, dat wil zeggen, het bewustzijn cialis kopen verruimt. Menselijke energie groeit soms uit Tantra, en seks wordt in deze beoefening alleen als een speciaal geval gebruikt, maar is niet noodzakelijk. Bovendien op seks “toegeven” al erg geavanceerd.

Er wordt aangenomen dat de energie van een persoon de grootste piek bereikt door contact met een persoon van het andere geslacht, vooral als het om seksuele component gaat – dit is de truc. Maar eerst leren twee mensen van het andere geslacht verschillende contactloze oefeningen..

En wat is deze oefening zonder contact met het andere geslacht??

Het ziet er ongeveer zo uit: mensen zitten of liggen in bepaalde posities tegenover elkaar, en de instructeur nodigt hen uit om langzaam te ademen en naar hun gevoelens te luisteren. Indien correct gedaan, het niveau
energie neemt enorm toe. Ik herinner me een oefening: de mannen en de vrouw liggen op hun rug, de vrouw spreidt de benen gebogen op de knieën, en de man ligt op zijn rug, zijn hoofd zit tussen de benen van de vrouw. Tegelijkertijd moet je ademen en proberen je partner te voelen, indien mogelijk op tijd met hem. Gevoelens zijn verbazingwekkend! Er is een gevoel van één geheel met een partner. In eerste instantie leek het me dat ik vier keer zo was geworden, en dat mijn partner een deel van mij was. Waarom ben ik geworden “zien” rond een ster, een planeet. Mijn visioenen veroorzaakten vreugde en genot. Tegelijkertijd was ik heel ontspannen, maar ik wilde niet slapen. Toen schakelden we over en ik lag al beneden. De gewaarwordingen waren anders – het leek alsof ik in een cocon was, in de baarmoeder. De sensaties bleven bestaan ​​na het beëindigen van de oefening. Het leek me dat ik alles om me heen voelde, ik voelde hoe ik moest handelen en ik had nergens anders haast..

Wat heb je nog meer gedaan met de Tantrische praktijken??

Meer solo-oefeningen, dan seks.

Met mannen die Tantra beoefenen?

Ja. Met niet-beoefenaars werkte niets. Maar in het begin was ik niet onder de indruk van tantrische seks, maar toen werd mijn seks met mannen in het algemeen beter en begonnen mannen me meer aardig te vinden. Ze begonnen te zeggen dat ze compleet nieuwe sensaties bij mij ervoeren, ongebruikelijk.

Wat is er zo ongebruikelijk aan tantrische seks? Wat maakt het anders dan gewone seks tussen twee liefhebbende mensen?

Naar mijn mening is tantrische seks helemaal geen seks. Dit is zo’n oefening. Met tantrische seks voelde ik me totaal anders dan normaal. In het begin was ik zelfs bang en verveelde ik me, omdat dit soort seks erg traag is. Hetzelfde, maar langzaam gedaan, partners stoppen af ​​en toe en ademen gewoon, luister naar de sensaties. Daarvoor raakte ik gewend aan een meer rijdende actie met scherpe, heldere sensaties. En concentratie op wat ik aan het doen ben en hoe ik adem, verdooft gevoelens, leidt af. Dat wil zeggen, als we deze oefening als seks beschouwen, vond ik het in eerste instantie niet leuk..

Ten eerste, in Tantra, vindt contact plaats zonder geslachtsgemeenschap, en dan begint hetzelfde als tijdens geslachtsgemeenschap, maar je hoeft alleen maar op een bepaalde manier van houding te veranderen, alles langzaam te doen en je te concentreren op de ademhaling, en ook te visualiseren waar de energie naartoe gaat. Het komt ook voor dat het eenvoudig is

zeer lange ritmische (langzame) geslachtsgemeenschap met ademhaling. Dit alles moet worden gedaan totdat de ademhaling is gesynchroniseerd met de ademhaling van de partner, en totdat het ademhalingsproces zelf afleidt. Toen kreeg ik het gevoel te vliegen, en voor het eerst voelde ik een heel lang orgasme. Ik weet niet hoe lang het orgasme duurde, maar de geslachtsgemeenschap zelf duurde 3 uur. In het begin begon ik me van de grond te tillen, ik leek uit te breiden naar de zijkanten en omhoog. Ik stopte met het voelen van mijn lichaam op de gebruikelijke manier, kreeg het gevoel alsof ik een soort lichtgevende essentie was. En gaandeweg kreeg ik een gevoel van de explosie van deze essentie, maar het strekte zich uit in de tijd. Het gevoel is erg levendig en het lijkt niet op een van de gebruikelijke soorten orgasme. Het was hetzelfde tantrische orgasme dat ik zelden krijg met niet-praktiserende partners en dat niet lang duurt..

Ik was lichamelijk erg moe, van gewoonte. Maar toen sliep ik een dag niet en voelde ik geen ongemak. Het leek alsof ik boven de grond hing. Het was al wat “. elfde” poging tot tantrische seks met een beoefenaar. Blijkbaar moest ik er komen, “schommel”, tot een bepaald niveau, nou, wen er maar aan. Na dit incident veranderden mijn gevoelens in seks voor eens en voor altijd..

Bij niet-praktiserende mannen, zoals ik het begrijp, werkt dit niet vanwege hun onvermogen om zichzelf in bedwang te houden en gedurende lange tijd geslachtsgemeenschap voort te zetten.?

Ten eerste omdat ze haast hebben. Ten tweede hebben twee mensen vaak seks alsof ze elk alleen zijn. Dat wil zeggen, zoals een vriend van mij het uitdrukte, “hij masturbeert met mij”. Dat wil zeggen dat mensen vaak voor elkaar gesloten blijven. Voor een gewoon persoon is liefde nodig om zich te openen en energie uit te wisselen, het te verbinden met een partner. En voor een tantrist is dit niet nodig, voor hem zijn alle mensen kinderen van God. Voor een tantrist is een vrouw als een vertegenwoordiger van God. Elke vrouw. Het is belangrijk dat mensen elkaar leren opmerken en in de ander niet een weerspiegeling van zichzelf zien, maar van een Ander, en deze Ander is een deel van God, de Kosmos, de Grote Natuur. Noem het hoe je wil. Dit is een speciaal soort respect. “Je zult God waarschijnlijk opmerken als hij bij je komt voor thee.”, – de tantristen stellen voor om alle mensen op deze manier te behandelen. Over het algemeen wordt de tantrische vrouw beschouwd “Geavanceerd” van de natuur, naar hun mening, staat ze dichter bij de natuur, bij God.

Hoe is je seksleven precies veranderd na tantrische praktijken??

Allereerst zijn mijn gevoelens veranderd. Ze waren nooit meer hetzelfde. Wat ik eerder voelde, leek meer op korte heldere flitsen van emoties en sensaties, vergeleken met wat er daarna gebeurde. Tijdens seks gaat het nu niet uit voor mij “interne waarnemer”, wat helpt om gezond verstand te behouden en u niet te laten overweldigen door uw emoties. Dat wil zeggen, ik kan het proces nadenken en observeren zonder gevoel en betrokkenheid op te offeren (dit is niet nadenken over of ik het strijkijzer heb uitgezet). Ik kan anders gaan ademen of opmerken hoe de energie ergens heen stroomt, mijn eigen gevoelens en die van anderen opmerken, er is een sterke empathie ontstaan. Mijn gevoelens zijn sterker, maar zachter.

Wat helpt mannen in tantrische seks zo lang mee te gaan?

Een gewone man is op zichzelf gefocust, namelijk sneller “blazen” en krijg een orgasme. Dit is een veel voorkomende vorm van mannelijke seksualiteit in de westerse wereld. Zelfs als hij niet na 2 minuten maar na 20 minuten een orgasme heeft, is het nog steeds zo. In zijn paar seconden van orgasme heeft hij ook contact met God, maar hij kan in deze paar seconden geen God beschouwen. Omdat mannen zo van harmonie zijn afgesneden, of zoiets. Ze rennen ergens heen, schreeuwen, doden zichzelf over iets. Voor een man is geslachtsgemeenschap vaak een manier van ontlading, een gelegenheid om eenvoudigweg energie af te voeren. Overmatige energie veroorzaakt wat we nerveuze spanning noemen. En een vrouw accepteert deze energie vaak gewoon. Tantra stelt een man in staat dit te beheersen “afvoer”.

Mannen die Tantra beoefenen, richten zich niet op het doel, maar op het proces, voor hen is het proces even waardevol als het resultaat. Ze richten zich ook op beweging, op de partner, op haar geur. Als er tegelijkertijd gedachten verschijnen, kun je ze observeren, maar begin er tegelijkertijd niet actief over na te denken. Dit kalmeert enigszins hun onstuitbare libido. Bij tantrische seks kan een erectie van tijd tot tijd afnemen, maar er is niets om je zorgen over te maken. Je moet hoe dan ook doorgaan, liegen, je concentreren op het proces, en het zal verschijnen. Sommige Tantristen geloven dat het niet nodig is voor een man om sperma vrij te geven. Maar naar mijn subjectieve mening is het schadelijk voor het lichaam..

Tegenwoordig zijn er veel advertenties te vinden over seminars over tantrische seks. Mensen wonen deze workshops bij omdat hen wordt beloofd de kwaliteit van hun seksleven te verbeteren.

Bij Tantra-seminars is er in de regel geen seks, er zijn ademhalingsoefeningen, empathie, waarover ik sprak. Het verbetert de kwaliteit van seks, maar door langdurige inspanning. Maar tegelijkertijd is het belangrijk om te begrijpen dat de kwaliteit van seks verbetert door de kwaliteit van leven en het zelfbewustzijn van een persoon in het algemeen te verbeteren. Daarom zijn mensen na dergelijke seminars vaak teleurgesteld en beschouwen ze dit allemaal als fictie. Het is beter om seminars die seks hebben meteen te vermijden of zelfs helemaal geen seks te hebben. Dit bedoel ik dat als de taak simpelweg is om je gevoelens te verbeteren, Tantra niet de snelste en gemakkelijkste manier is..

Ik realiseerde me dat Tantra, zoals elke serieuze beoefening, niet voor iedereen is. Belangrijke punten om te overwegen voordat u zich bezighoudt met Tantra?

1. Kies zorgvuldig een partner om te oefenen. Het is beter als het een bekend persoon is die absoluut psychologisch veilig en in alle opzichten gezond is. Of, integendeel, een volkomen onbekende, vreemde, maar gezond, kalm, adequaat en zonder slechte gewoonten. Omdat de combinatie van serieus oefenen en seks erg pijnlijk kan zijn. “bindingen”, verslaving.

2. Het is raadzaam om uw psychische problemen van tevoren op te lossen, ook als het acute problemen zijn. Ga bijvoorbeeld naar een therapeut voor individuele of groepssessies. Als een persoon dergelijke problemen nu niet kan en wil oplossen, is het beter om seksuele praktijken te vermijden, ongepaarde of gepaarde oefeningen te doen zonder geslachtsgemeenschap. Het is niet schadelijk en ook niet gevaarlijk. En de kwaliteit van seks met een bestaande partner kan vanzelf geleidelijk verbeteren..