april 21, 2024

Zet je broer voor de gek! Een begrijpelijke verklaring van het fenomeen vrouwelijke domheid

Inhoud

We zijn misleid! Het blijkt dat zelfs de stomste blondines helemaal niet zo stom zijn als we op het eerste gezicht denken. In feite zijn ze duivels slim, sluw en sluw. En hun domheid is gewoon een manier om het doel te bereiken, dat wil zeggen, jij.

Het feit dat het mannelijke brein 10% meer weegt dan het onze, verklaart niet het fenomeen van vrouwelijke domheid. Ik leg het uit.

Laten we eerlijk zijn. We weten dat jullie soms denken, en soms nare dingen over ons zeggen. Nee, natuurlijk is het vulgair om zulke dingen in het bijzijn van dames uit te spreken en over het algemeen niet vriendelijk – ik weet zeker dat je dat niet doet. Dit verandert echter niets aan de essentie. Laten we zeggen, mijn beste jeugdvriend, laten we hem Pavlik noemen voor samenzweringsdoeleinden (hoewel zijn naam in feite Gennady is). Ik vroeg hem onlangs, net als Svetochka, degene die zijn levensgezel propt (echte naam, en beschouw alle toevalligheden als niet toevallig, aangezien ik haar nooit leuk vond), en ik krijg als antwoord: “Fijne Svetochka … Maar wat is zij, God vergeef me, nog steeds een dwaas! ” Natuurlijk, ter wille van de fatsoen, informeerde ik naar de symptomatologie en kreeg vrij de verwachte compositie: een cartoon over een mammoet in plaats van Futurama, een fundamentele weigering om een ​​hoed te dragen (als tegenargument – “Waarom heb ik mijn haar laten knippen? dan? ”) En een psychopathische reactie op de bijnaam“ babyolifant ”(na elke behandeling sluit de jongedame zich op in de badkamer en staat een uur lang voor de spiegel terwijl ze zichzelf van opzij onderzoekt). Denk je, beste lezer, dat ik sympathiseerde met Pavlik-Gennady, aangezien zijn romance met de dwaas Svetochka ten einde loopt? Helemaal niet. Sveta, we moeten hulde brengen aan haar, hoewel ze dat echt niet wil, – een geniale vrouw. En advies aan hen en liefde, en meer kinderen, dat, zoals u zult zien, woord voor woord zal worden vervuld. Dus waarom ben ik dit allemaal? Natuurlijk, naar de definitie van “dwaas” en al zijn afgeleiden (“dwaas”, “dwaas”, “dwaas”, “dwaas”, enz.), Die in feite beledigend klinkt, maar in feite – bijna een compliment. Nee, serieus, “dwaas” – het klinkt trots, en alleen bijzonder hoogbegaafden krijgen deze titel toegekend.

Hoe vreemd de jongedame zich gedraagt, hoe meer ze niet onverschillig voor je is

Zoals de hoofdredacteur me vertelt, is het tijd om uit te leggen waarom ik u dit alles vertel, beste lezer. Dus je zult verrast zijn, maar als de meisjes zich soms ongepast gedragen, is dat helemaal niet te wijten aan een tekort aan grijze stof (of waar zitten onze hoofden nog meer mee?). Verwondingen bij kinderen, PMS, genetisch gemodificeerd voedsel en magnetische stormen hebben er ook niets mee te maken. Het gaat over jou, beste lezer. En hoe vreemd de jonge dame zich gedraagt, hoe meer ze niet onverschillig voor je is. Tussen ons, meisjes, wordt dit genoemd “de innerlijke blondine aanzetten” (een dom wezen, maar verdomd charmant), dat wil zeggen, beginnen te doen alsof je dommer, zwakker, hulpelozer bent, _schrijf het juiste woord_ dan we in werkelijkheid zijn. De aard van dit fenomeen wordt niet volledig begrepen, aangezien de “blonde” spontaan aanslaat, zodra we een waardige vertegenwoordiger van het mannelijke ras zien. En hoe serieuzer we zijn gericht op het creëren van een ideale verbintenis in gender-zin met u, hoe meer kunstenaarschap en vindingrijkheid we zullen wegmaaien.

Ondanks alle rooskleurigheid van het concept, zijn er vermoedens dat je het bij ons soms moeilijk hebt. Ik ben het ermee eens dat communiceren met een dwaas het plezier van een amateur is en over het algemeen hard werken. Hier moet u ofwel “minus 10” zicht, gehoorproblemen en guttapercha-zenuwen hebben, of duidelijk begrijpen waarom deze hele uitvoering is geregeld. Nu zullen we de redenen behandelen. Het feit is dat we onze eigen persoonlijke “dwaas” hebben voor elk geval van het leven. Maak kennis met de functionele voorbeelden zelf en begrijp eindelijk wat we bedoelen en vooral wat we van u verwachten.

Ongeschoolde dwaas

Hoe meer intellectueel ontwikkeld persoon je tegenkomt, hoe onverwachter en dodelijker de kloof in haar kennis zal zijn. Niets belet het meisje om, na een half uur durende discussie over het Amerikaanse beleid in het Midden-Oosten, plotseling duidelijk te maken: “Wacht, kuksik, want is het tenslotte correct geschreven – Iran of Irak?” En laat u niet misleiden door haar gouden medaille in de 11e klas, haar gloeiende diploma van de afdeling geschiedenis en haar vooraanstaande positie als politiek commentator. Nee, ze maakt geen grapje of spot. Ze weet het gewoon niet of is het vergeten.

Wat is het nut. Misschien houdt ze gewoon van het timbre van je stem en de uitdrukking op je gezicht waarmee je communiceert met je jongere broer en oude vrouwtjes die gek zijn geworden. Hoewel het hoogstwaarschijnlijk allemaal de schuld is van de angst dat je binnenkort geen gespreksonderwerpen meer hebt. Het vooruitzicht om je aan te sluiten bij de koppels die ’s avonds tv kijken en doordachte opmerkingen uitwisselen als’ Waar is de afstandsbediening? ‘,’ Nou, de voeten van deze Sobchak! ‘,’ Doe het licht uit ‘kan tijdelijke aanvallen van geheugenverlies veroorzaken..

Je acties. In plaats van verontwaardigd te roepen “Hoe kun je dit niet weten ?!” en om de naam van haar leraar aardrijkskunde tevergeefs te noemen, is het beter om onopvallend de horizon van het meisje te verbreden. Een korte lezing over een van de basiswetenschappen heeft geen enkele romantische date gekwetst. In de tussentijd zul je stralen van intelligentie, we kunnen dromen over hoe we ooit met je mee zullen gaan naar een feest ter gelegenheid van de Nobelprijs. Daar ben je, het blijkt hoe slim!

Besluiteloze dwaas

Schrijf je een bericht “Kisses-Kisses” of gewoon een smiley? Koop dezelfde jurk als die van Sveta, of wacht tot ze dik wordt en er niet meer in gaat, en dan, zie je, begint de verkoop? Is Robbie Williams homo of zal hij nooit de juiste vrouw ontmoeten? Deze en een miljoen andere even mondiale problemen kwellen het vrouwelijke brein elke dag en het hele jaar door. Het is niet verwonderlijk dat met zo’n intense mentale belasting onze processor soms vastloopt en we ongeveer veertig minuten met kleding in de kast bevriezen, om uiteindelijk een date af te zeggen en thuis te blijven..

Wat is het nut. Om de een of andere reden lijkt het ons dat het vermogen om vrijwillige beslissingen te nemen heel goed zou gaan voor moderne mannen. Nee, we kunnen natuurlijk begrijpen hoe moedig en brutaal je eruitziet als je meteen bepaalt welke benzine je moet tanken – 95 of 95 Ultimate. Maar soms willen we dat u niet alleen iets voor uzelf beslist, maar ook voor ons.

Je acties. Met meisjes, zelfs met de meest eigenzinnige en geëmancipeerde, moet je je soms gedragen alsof je te maken hebt met een gehandicapte persoon van drie jaar. Hoe langer de jongedame mediteert aan de kast of over het menu, des te nadrukkelijker wil ze dat je zegt hoe je het afknipt: ‘Rode jurk, blauwe kousen en een panama’ of ‘Knoflookcroutons en twee’ Schroevendraaiers ‘.