juli 24, 2024

Seks en hygiëne

Seks is een kleine joint venture, waarvan het succes afhangt van de hygiëne van elke deelnemer.

Correcte mannelijke hygiëne

“Zuiverheid is niet alleen een garantie voor gezondheid, maar ook voor frequentie.” Zo’n vitale noodzaak als de hygiëne van mannen kan niet worden genegeerd..

Jongens, jongens en mannen denken vaak dat het voldoende is om je tanden te poetsen, je gezicht haastig te spoelen en je op zijn best met een natte handdoek tot je middel te wrijven, maar dit is niet zo.

Laten we afstand nemen van stereotypen, en ik zal, met mijn gebruikelijke directheid, de plaatsen op het lichaam van een man opnoemen die niet alleen seks doden, maar ook een man maken van een man, of zelfs die niet meteen weet wie.

De beoordeling van de ongewassen mannen werd als volgt geschetst door een groep van de eerlijke seks:

– ongewassen haar

Helaas, het eerste dat alle schoonheden waardeerden als een extreem destructief (afstotelijk) element van waarneming, dat voor iedereen van veraf zichtbaar is en dat nergens door verborgen kan worden, tenzij je in een hoed met oorkleppen in deze hitte loopt, is vettig. haar-.

– onreinigde tanden

De tweede ereplaats ging naar de tanden. Zo is het: mooie wezens van maar liefst vijf (!) Meter onthullen een plak van oudheid op de tanden van een man en dit leidt hen onmiddellijk tot bepaalde gedachten, want met zo’n verwaarlozing van de mondholte, een kus met een hoge mate van waarschijnlijkheid kan giftig blijken te zijn, bovendien komen cariës en pulpitis op dergelijke tanden vaak voor.

– ongesneden nagels

En, zoals later bleek, meisjes houden niet van lange nagels met een rand van modder eronder. Ik ben het ermee eens dat bij het begrijpen van een Russische man een man met een manicure (nagels verwerkt door een professional) nog steeds wordt geassocieerd met een homoseksueel persoon, maar dit betekent niet dat rechte nagels moeten concurreren met de nagels van holbewoners. Onthoud dat nagels bij seks de meest interessante delen van het lichaam van een meisje kunnen bezoeken en dat ze waarschijnlijk niet van problemen houdt vanwege vuil eronder of letsel aan een gevoelige huid..

– geur van zweet van lichaam en kleding

Zweet ruiken en ruiken als een man zijn verre van hetzelfde, althans in de perceptie van eerlijke seks, en ik ben het honderd procent met hen eens. Ik zal zeker in het bijzonder stilstaan ​​bij intieme geuren om enkele van de bestaande mythen te verdrijven, maar hier zal ik kort zeggen: meisjes hebben een buitengewoon delicaat reukvermogen, en aangezien ze al sinds hun jeugd gewend zijn aan parfumaroma’s, zijn ze in staat om zweet amber te herkennen vanaf een afstand van een kilometer. In dit geval kunnen ze zich alleen maar voorstellen wat er met de man DAAR gebeurt, zodat gedachten over elk soort contact hen volledig en onherroepelijk verlaten..

– oren, neus

Ja, jongens, op deze plaatsen laten veel mannen haar groeien, wat de gewoonte heeft zich te bemoeien met het tot onvruchtbare netheid brengen van zowel deze organen als de aangrenzende gebieden. Meisjes kunnen dit echt zien, zelfs tijdens de meest onschadelijke kus, en de geuren daar, vooral gewekt door speeksel, zijn verre van de meest aantrekkelijke.

– benen – sokken

De geur van ongewassen voeten, ongewassen sokken en oude schoenen die in het zweet zijn gedrenkt, wordt met recht beschouwd als de belangrijkste smaakstof van seksuele activiteit. Ik begrijp dat je zo’n barnsteen niet alleen kunt vinden, omdat de receptoren van de neus, snuiven, gemakkelijk de balk van waarneming kunnen verplaatsen, maar van buitenaf … Als zo’n stank aanwezig is, geen enkel meisje, in leven, kan ontspannen, laat staan ​​genoeg ontspannen om met zo’n puinhoop in bed te duiken en zelfs een orgasme te ervaren, en dit werd in koor herkend door alle schoonheden die aan mijn test deelnamen.

Maar we hebben de plaatsen die direct betrokken zijn bij geslachtsgemeenschap nog niet bereikt. Schat in hoeveel er in dit geval opengaat. Voordat we onszelf echter onder het slipje van mannen porren, zou ik graag een instructie willen geven aan degenen die net volwassen genoeg gaan worden om zichzelf toe te staan ​​seks te hebben. Bekijk een willekeurige seksfilm: een man en een vrouw worden gegrepen door een buitengewone passie, ze “scheuren” hun kleren uit de deuropening en … hebben meteen seks op de vloer in de woonkamer. Voor jonge mensen wordt een dergelijke uitlijning vaak gemeengoed, maar de auteurs van dergelijke erotische scènes zijn tenslotte echt schadelijk, omdat het contact van niet-gewassen organen een extreem negatief effect heeft op zowel de microflora van de vrouwelijke vagina als de urethra van een Mens. Om je seks niet volledig en onherroepelijk te bederven, denk ik dat het helemaal niet de moeite waard is om over orale seks met ongewassen geslachtsdelen te praten, maar sommigen zijn tenslotte beledigd als een meisje in deze situatie de bank met hen bespat. Nee, het is niet de grootte van uw penis die deze reactie uitlokt. Flatteer jezelf niet. Dit is een reactie op een gebrek aan seksuele hygiëne – dat is alles..

– Kruis

Alles dat door iemands slipje wordt bedekt, wordt het kruis genoemd. In de meeste gevallen is het overvloedig bedekt met struikgewas van wildgroeiend haar, dat een stijvere structuur heeft ten opzichte van de rest van de haarlijn, om de externe impact op de meest gevoelige organen van een man te verzachten. Als gevolg van de verandering in het microklimaat van het perineum, toen de mensheid kleding begon te dragen, werd het perineale gebied niet meer goed geventileerd en begon het eerlijk gezegd te janken, omdat het zweet, zonder tijd om te verdwijnen, uiteenvalt in componenten en produceert walgelijk amber. Als gevolg hiervan is de mannelijke stank een integraal onderdeel geworden van het intieme leven en heeft alles wat ermee verband houdt een uiterst negatieve connotatie gekregen. Maar het is voldoende om dit gebied slechts een paar keer per dag te wassen met warm water en zeep en u kunt de stank, luieruitslag, wrijving en andere rotzooi tussen uw benen vergeten. Ja, het haar is een zekere “aambei” als de hygiëne tussen de benen wordt gehandhaafd, maar wie belet u deze procedure drie keer uit te voeren, vooral als u daar geen afstand wilt doen van de beharing? Persoonlijk gebruik ik voor dergelijke doeleinden een gewoon hard washandje, dat niet alleen alle oppervlakken van het perineum glanzend reinigt, maar ook leidt tot een verbetering van de bloedcirculatie in dit gebied..

Jongens moeten ook ALTIJD aandacht besteden aan de cultuur van naar het toilet gaan. In dit geval bedoel ik niet alleen onnauwkeurigheden die leiden tot het raken van de randen en over de randen van de toiletpot. Ja lezer, plassen is een kunst die je van jongs af aan moet leren. Ik raad het gebruik van speciale vochtige doekjes voor urinehygiëne niet aan, die sommige mensen gebruiken om de urethra na het urineren te deppen, maar het verwijderen van de laatste druppels urine in de penis moet langzaam en vakkundig gebeuren. Het is noodzakelijk om ze meerdere keren uit te drukken, en vanaf de basis van de penis, elke keer schuddend vanuit het hart, zonder angst voor zijdelingse blikken vanaf de zijkant van de plas. Dit is de enige manier waarop je de kans krijgt om de laatste druppels die in je slipje terechtkomen kwijt te raken, en bovendien je penis extra stimulatie geeft voor een betere groei in lengte en dikte. Een van de weinige gevallen van het combineren van het plezierige en de twee hulpprogramma’s, en het vrijwillig ontnemen van zo iemand is het toppunt van extravagantie.

Onthoud dit ook

Degenen die nog niet zijn binnengekomen waar we het over hebben, zijn zijn problemen. Het is jammer dat jongens die in de toekomst geen intieme hygiëne in acht nemen, persoonlijke problemen als partners maken, omdat seks meestal een kleine joint venture is, waarvan het succes grotendeels afhangt van de hygiëne van elke deelnemer. Het is veel gemakkelijker om het zo vroeg mogelijk te doen, als je beseft hoeveel het de kansen voor het andere geslacht en de kwaliteit van seks in het algemeen zal vergroten. Veel mannen stellen zich inderdaad niet eens voor hoe het zou zijn voor een vrouw om elke keer aan shocktherapie deel te nemen in plaats van seks te hebben in de vorm van krachtige negatieve slagen voor alle zintuigen. Ik weet dat luiheid al lang voor de geboorte van het sterkere geslacht werd geboren, maar dan moet je niet eens klagen over je eigen hoorns. Draag ze met trots en onthoud dat u al uw toekomstige seksuele problemen alleen aan uzelf te danken heeft. Ja, lezer, mannelijke hygiëne is net zo belangrijk als vrouwelijke hygiëne, en als de jongens je nu uitlachen, zul je ze later zeker uitlachen, wanneer het aantal eerlijke seks in je omgeving zal laten zien “wie is wie”. En nog een ding: het gebrek aan intieme hygiëne is vaak een bron van ongeneeslijke ziekten met een fatale afloop, aangezien ziekteverwekkers door de geslachtsorganen rechtstreeks in het lichaam worden afgeleverd, waarbij alle grenszones worden omzeild.

Begrijpt u nu het belang van het ter sprake gebrachte onderwerp? Dus ik begreep het pas toen ik verslaafd raakte aan mijn eigen zuiverheid en merkte hoezeer het de waardering van mijn persoonlijke populariteit verhoogde. Sindsdien is de penis een geharde vechter geworden die meer dan een kilometer aan seksuele wegen heeft afgelegd..

Auteur: Valery Saltykov. Het boek “Ik weet alles van seks. En jij?”

Vind je ons magazine leuk ?! Volg ons op Yandex Zen! Je kunt de updates ook volgen in Instagram, Telegram, TikTok en Youtube kanaal.
Blijf op de hoogte van al het belangrijkste met MEN’s LIFE!