april 21, 2024

Verleiding van een verlegen man

Als een man timide is, moet hij dan worden verleid? En hoe? Wat de timide jongens betreft, denk ik meteen aan de film. "Amerikaanse taart". Alleen is er een iets andere situatie: maagden verleiden hun meisjes en proberen ze voor zich te winnen. Maar dit is in de films. De moderne man is vreselijk lui – en als hij niet op tijd wordt verleid, kan hij de rest van zijn leven vrijgezel blijven. En haat stilletjes alle vrouwen omdat ze hem niet verleiden. Maar dit is ook een extreme optie. In de regel verliezen de meeste jongens, hoe verlegen ze ook zijn, op de een of andere manier hun onschuld..

In de regel, in een disco, dronken, met een of andere afgescheurde prostituee van onbepaalde leeftijd. Maar wie geluk heeft.

Persoonlijk geloof ik dat het verleiden van een verlegen man alleen nodig is als hij je vriendje is, en je seksleven lijdt onder zijn verlegenheid..

Voor een normale, volwassen vrouw is het ritueel van het verleiden van een verlegen man vervelender dan aantrekkelijk. Omdat, zelfs in het geval van het spelen van verleidster: verraderlijke glimlachen, zachtaardig, als casual aanrakingen, gepassioneerde blikken, een kort rokje en sexy ondergoed – plus een comfortabele omgeving, kaarsen, een fles wijn en een bed – een vrouw wil voel dat de situatie onder mannelijke controle allemaal hetzelfde is. En dan
haar vriend weet wat hij doet.

Op de een of andere manier een vriend van mij "lont" op een nederige maagd. Ze was tweeëntwintig, hij was achttien. De jongen komt bijna uit het dorp, hoewel hij studeerde en in de stad woonde, hij is goed gekleed, met een goed ontwikkeld figuur en een heel charmant gezicht: een brunette met groene ogen. Deze "katachtig" haar uiterlijk zo opgewonden dat ze hem begon te ontmoeten. Hun relatie zou echter met enige moeite vergaderingen kunnen worden genoemd. Beiden begrepen dat ze maar één ding wilden: seks, hoewel ze zichzelf bedekten met intellectuele gesprekken over literatuur. En nu is het uur gekomen "X". Het meisje slaagde erin de verlegen man haar appartement binnen te trekken, waar niemand anders was. Exquise tafel, mooie vrouw in een doorschijnende jurk en zwart ondergoed.

En dan dit "bescheiden" greep letterlijk het meisje, kneep haar zo hard dat haar botten bijna kraakten, en begon ruw te kussen, terwijl ze tegelijkertijd haar jurk omhoogtrok en probeerde haar op het bed te gooien.

Natuurlijk werd de jongen onmiddellijk uit het appartement gezet en kwam hij er niet meer in..

En een andere vriendin van mij had een heel grappig geval: voor het eerst was ze verliefd op haar toekomstige echtgenoot. Ze was verre van maagd; hij was om een ​​onbekende reden maagd op 26-jarige leeftijd. Nadat hij het meisje had uitgekleed, begon hij haar indringend te onderzoeken.

"Waar bent u naar op zoek?" – vroeg mijn vriend.

"Ik ben op zoek naar waar ik moet blijven", – antwoordde hij vindingrijk.

Zulke dingen zijn onaangenaam voor elk meisje, dus het idee om zich voor te doen als een anatomische handleiding voor seksuele training van naïeve maagden roept weinig enthousiasme op. Bovendien kan een onervaren partner, als hij niet veel van je houdt, pijn doen, niet wetend hoe hij zijn passie moet beheersen..

Maar als de man je dierbaar is en je gaat hem verleiden, wat moet hier dan voor worden gedaan?

Er zijn hele liefdesverhalen geschreven over de juiste verleiding. bijvoorbeeld, "Kamasutra". Maar dit is al voor gevorderden, hoewel het altijd handig is om foto’s te lezen – en te zien. voor algemene ontwikkeling.

Sommige maagden dromen er zelf van om een ​​vrouw te overwinnen, haar te bereiken. Maar in de regel zijn er maar heel weinig, dus u moet alles zelf doen.

Nodig uw timide heer uit voor een bezoek. Maar het is het beste van tevoren, zodat hij tijd heeft om zich mentaal en fysiek voor te bereiden: lees literatuur over seksonderwerpen

en ga douchen. En scheren. Ja, en het zal je geen pijn doen.

Uitnodiging om te bezoeken "voor een kopje thee" – de meest transparante hint van allemaal transparant. Hoewel dit niet betekent dat je hem iets verschuldigd bent door iemand bij je uit te nodigen "geven". Dit is optioneel.

Tafel met lichte maaltijden en een fles wijn. Het zou fijn zijn als hij een licht alcoholisch drankje meebracht. Nogmaals, word niet dronken, drink gewoon een beetje..

Ontspannen sfeer, halfduister – het is beter om het licht niet aan te doen en de kamer niet op slot te doen, vooral als je bij je ouders woont. Kaarsen zijn optioneel – alleen als je niet specifiek bent overeengekomen voor de nacht van de liefde, maar probeert te improviseren.

Het is belangrijk om je vriendje te steunen als hij hem begint te ontslaan, als je echt met hem wilt slapen. Als een man te timide is, kun je zelf de eerste stappen zetten – hem omhelzen, kussen, alsof je hem per ongeluk aanraakt. Lach om zijn grappen (zelfs hele domme), laat hem met je uiterlijk en je gedrag zien dat hij onmogelijk cool is (alleen een gekookt ei is koeler).

Ja, het is beter om van tevoren condooms in te slaan – hij denkt misschien niet om ze te nemen of besluit geld te sparen. Vooral als hij verlegen en onervaren is..

Mooi ondergoed is geweldig, trek er gewoon een aan die hij van je af kan doen, en niet een die hij zich van top tot teen zal herinneren als hij ernaar kijkt..

Het is goed om te dansen op langzame muziek, hem te knuffelen, de lichamen aan te raken – je moet niet te veel drukken – anders zal het van tevoren eindigen. Of hij zal zich schamen voor zijn eigen opwinding.

En onthoud, alle verlegen jongens willen gewoon hun verlegenheid erin stoppen. dieper.

Alles moet spontaan, gemakkelijk en niet vervalst gebeuren – dan is het beste resultaat..

Maar de belangrijkste dingen: douche, condooms – moeten aanwezig zijn.!

Ja, lieve meisjes, onthoud dat jongens graag maagd spelen – het pint hen, of zoiets. Of, nogmaals, uit luiheid. U hoeft dus niet onvoorwaardelijk in de integriteit ervan te geloven..

(Van communicatie op het forum)

Is bescheidenheid een ondeugd of is het een deugd? Vooral in de moderne wereld, waar je, als je geen scherpe tanden hebt, onmiddellijk wordt verslonden, als herbivoor wordt beschouwd. Eeuwenlang is de positie van een bescheiden meisje gepositioneerd, dat altijd haar ogen neerslaat en stil is naast een man, alleen zijn vragen beantwoordt en zich over het algemeen stiller gedraagt ​​dan water, onder het gras. Maar in alle tijden werd aangenomen dat een bescheiden man een onervaren, bijna een mislukking betekent. Weinig vrouwen zullen de bescheidenheid van haar vriend waarderen – ze zou hem liever beschouwen "sukkel" en gewoon erg onzeker – en dit zijn maar heel weinig mensen "gaat aan". Onzekerheid en buitensporige verlegenheid maken de man onzichtbaar in het bedrijf, in het team. En alle zegeningen van het leven kunnen voorbijgaan – ze zullen worden gegrepen door arrogante en zelfverzekerde individuen. Bescheidenheid is natuurlijk geen ondeugd, maar ook geen deugd. Ze wordt in onze wereld het vaakst geassocieerd met de onderdrukte verliezer.

Ik had ooit een HEEL timide vriendje, we wilden zelfs trouwen. Om precies te zijn, zijn moeder wilde het echt. We waren ongeveer 16 jaar oud, we waren al drie jaar aan het daten en er was geen normale seks, hoewel er zoiets was als aaien. Hoewel dit de enige nederige man was die ik ooit heb gezien. Ik denk dat hij gewoon niet wist hoe, of ergens verlegen voor was..

Nou, dit kan worden verleid, maar het probleem is dat dit later niet verdwijnt. zal zijn hele leven herinneren. Als je een serieuze relatie met hem wilt, dan kun je hem natuurlijk verleiden door het initiatief te nemen, en als dit maar een spelletje is – dan komt hij er later niet vanaf! In het algemeen, wat een bescheidenheid op 16-jarige leeftijd. het is geen bescheidenheid, maar gewoon onervarenheid. nu is deze jongen blijkbaar niet zo bescheiden. bescheidenheid als zodanig kan een man van jaren zijn, laten we zeggen, 20. En als je 16 bent, begrijp je nog steeds niet of hij bescheiden is, of gewoon nog geen ervaring heeft. Er wordt tenslotte nog steeds een man gevormd op 16-jarige leeftijd.

Hmm, naar mijn mening heeft niemand bescheiden gezien. Hoe ze dan te verleiden? Ja, dit is de taak! Eerst zul je zo’n bescheiden persoon met vuur overdag moeten zoeken, en hem dan ook nog verleiden! En wie het nodig heeft, een continu gedoe?

Mijn toekomstige echtgenoot en ik ontmoetten elkaar toen ik zeventien was en hij zestien. Het leek me dat hij de meest bescheiden persoon ter wereld was. Ik durfde niet eens te kussen. Het kostte hem 2 maanden om toe te geven dat hij van me hield. Nou, het blijkt dat ik hem verleid heb (hij maakt zo grapjes). Nu is er geen spoor van zijn bescheidenheid.

Ja, ik heb bescheiden mannen gezien. Ik had vroeger een nederige vriend. Je kunt wel zeggen dat ik hem verleid heb. Daarvoor riep hij dat hij niet wilde vluchten, en daarna rende hij. maar weet je, het was niet van mij, op de een of andere manier werd hij snel niet interessant voor mij. En hij hield heel lang van me.