mei 28, 2024

De liefdesdriehoek is Bermuda, of eenvoudiger.

Een persoon is interessant geregeld – na een tijdje is hij niet langer tevreden met wat hij heeft, hij wil iets meer, of, in het algemeen, iets nieuws, om zo te zeggen, trekt aan vers vlees.

We zien hetzelfde in love-bed-relaties tussen partners, vriend en vriendin, echtgenoten. Na een paar maanden samenwonen, wanneer absoluut alles over elkaar bekend is: smaken, gewoonten en zelfs favoriete posities en ze al nogal walgen, maar je gaat op geen enkele manier relaties verbreken (en dat zou je niet moeten doen ), komt er plotseling een briljant idee bij iemand dan van de twee om de relatie een boost te geven en een extra, derde persoon in je leven en bed uit te nodigen. "Twee hoofden zijn goed, maar drie zijn beter" – dus je kunt het bekende gezegde voor ons geval parafraseren. Inderdaad, naast een nieuwe, slimme geest, kunt u nu rekenen op extra enthousiasme, nieuwe ideeën en sommige extreme.

Dit soort plezier heeft zijn eigen voor- en nadelen..

Het is natuurlijk goed, als je ’s ochtends niet hoeft op te staan, naar de keuken sjokt om te ontbijten, of je kunt rustig in bed liggen, want een van je twee dierbaren doet het zelf, en bovendien , om u te plezieren, eten naar bed brengen …. Als uw echtgenoot (echtgenote) u plotseling de beloofde massage een maand geleden niet wil geven, vraag het dan aan uw nieuwe "vriend"(vriendin) – het is onwaarschijnlijk dat u wordt geweigerd. Geloof me, uw helft, die dit bekijkt, zal bijna onmiddellijk aan iedereen willen bewijzen dat hij een erfelijke massagetherapeut is en dat niemand deze vaardigheid beter beheerst dan hij (zij). Jullie kunnen met z’n drieën naar het strand gaan om te zonnebaden, naar een feestje te gaan, in het park te wandelen, naar oude foto’s te kijken, te lachen om elk grappig verhaal dat verteld wordt, en als jullie twee jongens zijn in een liefdesdriehoek en een milady, zal het dat doen gemakkelijker zijn om dit prachtige wezen te beschermen tegen vijanden op straat of aan de bar. Je kunt, tot slot, de ACTIE van opzij observeren, iets nieuws voor jezelf tekenen, iets origineels bedenken, het later in bed belichamen, je kunt zelfs ruilen met een nieuwe onder het genot van een kopje thee en koffie "partner" persoonlijke overwegingen en ervaring, om iets nieuws en interessants te leren, en soms zelfs leerzaam.

Herinnerend aan een scène uit een bekend boek "Emmanuel", toen een man met een meisje werd uitgenodigd om seks met een jonge Siamees te hebben, zei Cleo: "Nu zul je voelen hoe ik nu twee keer zo diep in je doordring, waarvan je onvergetelijk plezier zult beleven" de meeste van degenen die al trio-seks hebben geprobeerd, kunnen gemakkelijk zeggen dat ze veel meer plezier beginnen te krijgen en een orgasme hebben, niet alleen op het puntje van de penis of diep in de vagina, maar ook in "barsten" van genot tot de hersenen.

Het is vooral gemakkelijk voor mannen om in te stemmen met deze innovatie, omdat trio-seks niet alleen een vrij rijke verbeeldingskracht opwekt, maar ook eerder een kans geeft "rivaal" laat zien dat hij de beste en wonderbaarlijke meester van zijn vak is. Als een meisje bij het gezin betrokken is, dan "hengst" kunnen genieten van het feit dat hij het is en nu in zo’n prachtige positie: ten eerste zijn er zulke mooie dames bij hem, en ten tweede – "HOERA. Mijn jeugddroom is uitgekomen!"

Deze innovaties worden meer in bedwang gehouden door onze mooie huisbewaarders. Immers, voor hen, bij elk weer en op elk moment van de dag, zijn relaties en gevoelens in het gezin belangrijk. Bovendien is het onwaarschijnlijk dat ze gewoon hun favoriete bloed willen delen, zodat zijn warmte en genegenheid, die soms zo ontbreekt, op een andere persoon zouden worden overgedragen. En oké, als hij gewoon vals speelde, en ze wist niets, of ze vermoedde het gewoon, anders is het natuurlijk moeilijk voor je ogen.

Ze wennen snel aan dit soort rust, als de nieuwe partner natuurlijk niet iets bedriegt en hij er niet voor wordt uitgetrapt, dan zal hij gewoon "onvervangbaar", het is tenslotte niet meer zo interessant om je echtelijke plicht te vervullen, jullie vervelen je al en je wilt bellen "huisdier", zodat "knutselen", kracht opdoen, plezier hebben en iedereen opvrolijken.

Maar hier is de vangst, dat tijdens zo’n "orgie", en vooral na een tijdje vanaf het allereerste begin, beginnen mensen te wennen aan iets nieuws "favoriete" en kan na verloop van tijd zelfs verliefd worden. Er zijn veel gevallen waarin dergelijke trio’s in twee, hoogstens vijf maanden uiteenvallen, en dit leidt tot de scheiding van het toenmalige echtpaar en de vorming van een nieuw paar. Slechts 14% van de nieuw gevormde koppels leeft tot het einde van hun dagen in vrede en harmonie, en de rest is gewoon wennen "corps de ballet" trio, op zoek naar een nieuwe partner, en na verloop van tijd verspreiden ze zich weer, al naar andere gezinnen.

Maar dit is niet alles, en niet alles is zo eenvoudig, want 72% van de partners van hetzelfde geslacht doen mee "magische drie" verliefd op elkaar worden en ofwel toetreden tot de gelederen van biseksuelen, of over het algemeen voorstanders worden van liefde voor hetzelfde geslacht. Dus ondanks de lange jaren van het huwelijksleven, en soms zelfs de aanwezigheid van kinderen, gaan geliefden naar geliefden en gaan geliefden naar geliefden. En plotseling beseffen ze dat dit is wat ze hun hele leven hebben gemist. Maar het begon allemaal heel onschuldig, met een klein, maar nogal extreem experiment. En familieleden en kennissen begrijpen uw keuze misschien niet en keren zich gewoon bijna allemaal samen of uit medeleven voor u van u weg "gegooid" of vanwege persoonlijke dogma’s over correcte liefde.

"Ik had een man – hij ging weg. Ik had een tweede echtgenoot – ging naar de eerste na een trio. Nu heb ik een derde echtgenoot. Ik weet niet eens of ik hem de volgende keer zal verlaten "trojka", als hij voor iemand is" – hier is zo’n ietwat zwarte anekdote over dit onderwerp.

Maar vergeet niet dat wij het zijn die de uitvoerders en scheppers zijn van ons leven en onze bestemming. En soms is het beter om samen te gaan zitten, te praten, alles te bespreken en onafhankelijk te proberen om iets nieuws in je relatie te bedenken, dan dat je je halsoverkop haast met de implementatie van het eerste idee dat in je opkomt. Je kunt er zelfs gewoon weer door bladeren "Kamasutra", plotseling iets gemist in een haast, of als uw thuisbibliotheek het niet heeft, kunt u het gaan halen en er op uw gemak doorheen kijken. En daarnaast kunt u trouwens ook "bedrust" probeer DIT op het strand, in het park, in een openbaar toilet en je zult zien – dit extreme laat je relatie niet opdrogen.

Veel succes op dit gebied – vrijen, vruchtbaar zijn, in extreme gevallen, en de saaiheid van het leven samen volledig vergeten – breng er iets nieuws en moois in.

Auteur Alexander Zyuzin

Vind je ons magazine leuk ?! Volg ons op Yandex Zen! Je kunt de updates ook volgen in Instagram, Telegram, TikTok en Youtube kanaal.
Blijf op de hoogte van al het belangrijkste met MEN’s LIFE!