mei 28, 2024

Dus kan er seks zijn tijdens de eerste ontmoeting – om akkoord te gaan of niet?

Net zoals ons leven niet alleen uit zwart en wit bestaat, zijn er op dit gebied geen duidelijke aanbevelingen..

Om al dan niet meteen seks te hebben bij de eerste rand? Een echt dilemma. Hoewel de tijden veel zijn veranderd en de gedragsnormen aanzienlijk zijn uitgebreid, is seks op de eerste date nog niet alledaags. Hoewel je er meer dan eens over nadenkt. Zeker als je hem ontmoet! Je bent tenslotte niet van steen en je begrijpt perfect hoe aantrekkelijk het voor je is. Zo erg zelfs dat je huid begint te smelten, en elke cel gek wordt, en de hersenen met hun rationaliteit volledig worden uitgeschakeld. Hij wordt van buiten ongelooflijk mooi voor je, of zijn geur zal je gek maken, of zijn ogen kijken je zo sexy aan dat ze een oncontroleerbare golf van hormonen veroorzaken, en zijn benen beginnen te bezwijken..
Maar wie weet, wat zal er daarna gebeuren? Hoor je het ooit nog een keer? Of hij profiteerde deze keer van een gemakkelijke prooi en je verpestte iets veelbelovend?

Een keer en het is genoeg.
Hadden we maar het geluk om een ​​apparaat voor het lezen van mannelijke hersenen te bemachtigen of uit te vinden dat ons zou helpen te zien wat daar aan de hand is. Deze kennis zou echt van onschatbare waarde voor ons zijn, en we zouden voor eens en altijd een antwoord krijgen op elke vraag over de mannelijke helft van de mensheid. En nog belangrijker, zo’n lastige als "wat denkt hij van me als we voor het eerst met hem vrijen?" .

In ieder geval komt elk feest op een date met bepaalde innerlijke verwachtingen. Tegelijkertijd kan een man je zien als een uniek spiritueel wezen of als een karmische helper uit een vorig leven, een ontbrekend deel van zichzelf, of misschien bewondert hij hoe je kookt, hoe je autorijdt, zaken doet, maar Allereerst beschouwt hij je instinctief als een mooi seksueel object. En het punt. Seks is de sleutel tot zijn hart, terwijl de vrouw eerst zal eisen om de sleutel tot haar hart te vinden, en pas daarna zal ze liefdespelletjes loslaten. Dit is hoe de natuur op de proppen kwam, en het is moeilijk om het te beïnvloeden, zegt sex-news.ru.

En daarom is het helemaal niet verwonderlijk dat een vrouw voortdurend zowel sociale vooroordelen moet weerstaan ​​als worstelen met haar eigen verlangens en gedachten dat hij alleen in seks geïnteresseerd is, en als hij het geluk heeft haar op de allereerste date te overtuigen, dan hij zal later bellen, waarschijnlijk na een regenbui op donderdag. Gedachten over onze reputatie draaien ook constant in ons hoofd als we besluiten hoe we de avond dat we zijn begonnen willen beëindigen. De situatie is natuurlijk anders dan de situatie. Eén ding als hij je fataal leek na slechts een paar glazen kosmopolitisch drinken aan de bar, of je hem eindelijk in het echt ontmoet – na enkele dagen of weken van virtuele communicatie.

Laten we nu aan het woord zijn .
Laat Victor bijvoorbeeld zeggen: “Zo zou ik mijn ervaring en ervaringen samenvatten. Toen ik 18 jaar oud was, dacht ik er niet eens aan of het meisje me bij de eerste ontmoeting zou geven of weigeren. Het leven was een doorlopend feest, seks was altijd of minimaal vaak, nu kan ik het me niet herinneren. De een zal niet geven, er komt waarschijnlijk een ander, zo kun je die periode omschrijven. Maar hoe ouder ik werd, hoe meer ik geïnteresseerd raakte in dingen over seks – verkering, kameraadschap en niet de seks zelf. Daarom, als een meisje me op de eerste date geeft, denk ik niets slechts over haar, maar degene die het er niet mee eens is, wekt meer interesse in mij.".

In ons nogal frivole licht wordt het geleidelijk streven naar de locatie van een meisje als iets unieks ervaren. Op jacht naar een partner is voor beide geslachten een bekend spel geworden. De oude regel dat seks pas op de derde date op zijn minst enige orde in deze chaos bracht. U weet echter zelf heel goed hoe vaak dingen uit de hand lopen en zelfs met een sterke wilskracht..

"Ik beken dat wanneer ik uitga op een date, ik beslis wat voor soort ondergoed ik draag voor het geval er iets romantisch gebeurt. En ik weet van tevoren helemaal niet hoe de date zal eindigen, ik laat de beslissing over aan mijn intuïtie. Als ik echter mijn favoriete paarse strings aantrek, voel ik me honderd keer zelfverzekerder en veel sexier, en dit heeft ongetwijfeld een grote invloed op mijn innerlijke principes.", – zegt Zara, die al begrijpt dat haar gedrag tijdens de eerste ontmoeting op geen enkele manier invloed zal hebben op de verdere mogelijke voortzetting van de relatie.

Minder grappig en leerzaam is het verhaal van haar vriendin Dara: "Ik zei tegen mezelf dat ik niet met hem naar bed kon. Het kan me niet schelen wat hij van me vindt. Hij overtuigde me, overtuigde me en ten slotte overtuigde hij me in ieder geval voor een pijpbeurt. Hij was blij, maar voor mij eindigde het op niets. Hij belde me niet alleen later, maar hij begon roddels over me te verspreiden.".

Wat er moet gebeuren, zal gebeuren.
Het lijkt misschien paradoxaal voor ons, maar er zijn ook mannen die het hoogste niveau van verleiding beschouwen om het begin van de eerste sekse zoveel mogelijk uit te stellen. Het zijn net echte fijnproevers die bij elke bijeenkomst elk gezamenlijk moment zoveel mogelijk proberen te beleven, wetende dat je in hun volle kracht bent. Ze proberen je te negeren, niet hun interesse in je te tonen, kijken niet naar je decolleté, openen hun handen niet en verwarren je met hun standpunt dat ze zelf geen seks beginnen – en niet alleen in de eerste, maar ook in de vijfde rand.

Maria is 33 jaar oud, ze heeft al genoeg geleefd, alleen een fatsoenlijke jongeman is niet genoeg voor haar voor de collectie. Daarom, toen ze Boris ontmoette, was ze volledig door hem verbaasd.. "We zijn nu een maand aan het daten – en niets! We kusten, ja, en flirtten met elkaar en omhelsden elkaar, maar er gebeurde nooit sexier! Ik begreep het niet meer en vroeg hem direct of ik iets verkeerd deed. Hij lachte en antwoordde dat we elkaar een paar keer niet hadden ontmoet om te slapen en dan onze eigen weg gingen. Hij overtuigde me snel dat we genoeg tijd voor elkaar hebben, dus we zullen er geleidelijk voor gaan, en toen het eindelijk naar bed kwam, viel ik bijna flauw van extase.". Ze zijn tot nu toe samen.

Uiteraard zijn er ook tegengestelde voorbeelden. Een paar Rita en Roman ontmoetten elkaar op een regenachtige avond in een Indiaas theehuis, en twee uur later waren ze met lichaam en ziel verstrengeld en bedreven ze tot de ochtend woedend de liefde. En ook zij zijn al twee jaar samen..

"Ik ben een voorstander van directe spraak, en het werkt altijd. Ik denk dat jongens sowieso niet echt seks verwachten in de eerste rand, dit is alleen een garantie dat er in de zeer nabije toekomst iets geweldigs kan gebeuren. Daarom zal ik altijd tegen een jongen zeggen of ik hem leuk vond. Misschien nodigt hij me zelfs bij hem thuis uit, maar ik zal hem van tevoren waarschuwen dat ik graag thee of koffie met hem drink, we zullen gezellig kletsen, en dan ga ik later naar huis, ook al probeert hij me te verleiden. een of andere manier. Laat alles duidelijk zijn vanaf de eerste momenten van onze communicatie, en de jongens hebben deze beslissing van mij altijd geaccepteerd ”, zegt Daria.

Volgens peilingen verwelkomt ongeveer 60% van de mannen seks tijdens de eerste ontmoeting, maar slechts 30% van de vrouwen. Dit is een eeuwige confrontatie met de publieke opinie en het eigen verlangen om, vaak verboden of veroordeelde, en daarom zulke aantrekkelijke dingen aan te raken. Afspreken om seks te hebben op de eerste date is niet zozeer een slechte beslissing, maar eerder een voorbarige beslissing, hoewel na verloop van tijd alle regels relatief worden. Geduld is een werk dat voortdurend ijver van ons vereist. Vooral in onze turbulente tijden, wanneer we supersnel internet en mobiele telefoons gebruiken, hebben al deze communicatiemiddelen een dramatische invloed gehad op de manier waarop we leven. En dus nu, zodra we zo’n kans hebben, maken we er gewoon gebruik van..

Nog enkele tips.
Als je nog steeds serieus aan deze man denkt, dan is hij de moeite waard om in een aangenaam romantisch avontuur te duiken, zegt sex-news.ru. Misschien zullen de woorden van een beroemd persoon die werd gevraagd te beantwoorden wat hij vindt van een vrouw die ermee instemt om seks met hem te hebben op de allereerste rand, je helpen bij het nemen van een beslissing: "Over haar? Ik denk niks over haar. Maar ik denk aan mezelf, wat een fijne kerel ben ik, dat ze bezweken voor mijn betovering. Weet je over welke vrouwen ik slecht denk? Over degenen die de hele avond één woord herhalen – nee, maar ze zijn het uiteindelijk toch eens “.

Het is het proces van wachten dat het meest intiem is en het meest intensief wordt ervaren tijdens het proces van verkering, deze wederzijdse ervaring kan je veel over elkaar vertellen. Maar als je bang bent dat hij in afwachting van je beslissing zijn interesse in jou zal verliezen, en dan gebruik je seks als verzekering om hem te houden, dan zit de fout duidelijk ergens in jou. Je zou je een trofee of een jackpot moeten voelen die nooit zo valt..

Wees altijd voorzichtig, probeer alle gevolgen goed te overdenken en doe niets uit dankbaarheid – voor een paar cocktails of vuurwerk van complimenten. Inderdaad, op het einde lieten heel veel beroemde vertegenwoordigers van poëzie en kunst in de geschiedenis precies hun ervaringen achter om te wachten tot het object van hun passie eindelijk eens werd, en niet de beschrijvingen van jubileumoverwinningen tijdens de eerste ontmoeting..