mei 28, 2024

Seks voor 1 nacht: 10 redenen

Waarom verliest een man na het eerste seksuele contact zijn interesse in de ene vrouw en valt hij de andere lastig, hoewel ze hem openlijk negeert? Om welke redenen kiezen mensen "onenightstand"?

Vrijblijvende seks is tegenwoordig heel gewoon. Wegwerpseks is gewild bij zowel mannen als vrouwen. De reden is heel begrijpelijk: iedereen wordt gedreven door een dorst naar passie, en weinigen zoeken de verantwoordelijkheid voor een partner..

Eenmalige seks gebeurt het vaakst:

– op de eerste date waarop mensen "kon de passie niet bevatten" en / of begrijpen dat de relatie hen hoe dan ook niet zal binden;

– wanneer een van de koppels hoopt dat seks zal helpen om de partner te behouden of om nog dichter bij hem te komen.

Waarom eindigt een relatie soms de volgende ochtend??

1. Ik hield niet van seks
Het gebeurt als volgt: een persoon lijkt zich tot iedereen aangetrokken te voelen – zowel lief als slim, en met goede manieren. Maar zodra het om intimiteit gaat, verdwijnt ineens alles.

Je realiseert je ineens dat deze partner niet van jou is. Maar iemand precies vertellen wat hij niet leuk vond aan zo’n delicate kwestie, is op de een of andere manier ongemakkelijk. Het is veel gemakkelijker om te zeggen: "Bel ons gerust!" en vertrekken zonder telefoonnummers uit te wisselen.

Tot op zekere hoogte is dit de juiste stap: waarom een ​​persoon in complexen drijven?
Laat hem zichzelf nog steeds als onweerstaanbaar beschouwen, want het is waarschijnlijk dat hij ooit een partner zal ontmoeten die dat denkt..

Mee eens, het beëindigen van een relatie bijna zonder ermee te beginnen is niet het ergste, en vooral, het is eerlijker dan rommelen.

2. Mannelijke mislukking
Als je een gezellige avond hebt, een leuk gesprek hebt en op het eerste gezicht letterlijk verliefd op elkaar wordt, benader dan het dessert met de naam "seks", maar de partner heeft bepaalde fysiologische problemen – dit is een ramp.

Het punt ligt natuurlijk in de psychologie – meer precies, in ijdelheid. Een man die er niet in is geslaagd te bewijzen dat hij een man is (dit is onze logica in bed), zal een partner vermijden met wie hij gefaald heeft. Troostende woorden dat "dit overkomt iedereen, alles is in orde, je kunt het opnieuw proberen" zal niet helpen.

Een soortgelijk resultaat is mogelijk als de zaken te snel aflopen. Door "fout" Heren.

3. De partner heeft geen zin in een relatie
Wegwerpseks heeft de voorkeur van een man die ofwel bang is voor verantwoordelijkheid, waarvoor een serieuze relatie vereist is, of die simpelweg niet van plan is een lange romance te beginnen.

Misschien zal zo iemand zeggen dat er nu geen tijd is voor iets ernstigs, je moet carrière maken, "sta op".

Maar dit zijn banale excuses, omdat het veel gemakkelijker is om levensmoeilijkheden en problemen samen te overwinnen dan alleen.

Hoewel onwil om op een bepaald moment in het leven een langdurige relatie te hebben, over het algemeen absoluut normaal is.

Hetzelfde geldt voor een vrouw – ook zij heeft misschien gewoon andere plannen..

Bovendien wordt het verlangen naar vrijblijvende seks ook veroorzaakt door de invloed van moderne films en het gedrag van showbusiness-sterren, die de belangrijkste objecten zijn voor imitatie van de nieuwe generatie (er was tenslotte veel minder van dergelijke seks in ons land dan nu).

4. Partners zijn vrienden
We hebben het al uitgebreid over seks tussen vrienden besproken in een artikel over dit onderwerp..

Ze keken met name naar de waarschijnlijke scenario’s voor de ontwikkeling van verdere relaties na intimiteit..

Eenmalige seks met een vriend is meestal spontaan of vooraf gepland. Het kan zelfs gebeuren als een van je vrienden (of beide) een vaste partner heeft..

dit soort seks kan een plotselinge stijgende passie zijn na een flinke dosis alcohol, of de behoefte om een ​​vriend te steunen (een soort seksuele hulp).

5. Seks geleidelijk
Moderne meisjes zeggen vaak: "Wat voor schaamteloze jongens gingen!" Ze denken bijvoorbeeld aan één geslacht. Geen romantiek, geen respect voor het andere geslacht, etc. etc..

Begrijp geen naïeve meisjes die op de plaatsen waar ze deze jongens ontmoeten, romantiek "ruikt niet".

Ja, voorbij zijn de dagen dat mensen elkaar ontmoetten in bibliotheken en openbaar vervoer, maar bars, disco’s, nachtclubs en anderen "hot spots" zijn nauwelijks een plek waar je een jonge man kunt vinden voor een langdurige relatie.

Oordeel tenslotte zelf, waarom gaan mensen naar zulke plaatsen? Om tot rust te komen, te ontsnappen aan het dagelijkse leven en echt te ontsnappen.

Als de hersenen zijn uitgeschakeld, wordt iemand gedreven door alcohol, doen mensen stomme dingen. Wat een romantiek, als zelfs een nuchtere beoordeling van wat er gebeurt uitgesloten is?

Seks na ontmoeting op dergelijke plaatsen is slechts het logische einde van een gezellige avond. Dessert als je wilt. Dit zou in het algemeen door beide partners moeten worden begrepen, maar helaas hoopt iemand soms tevergeefs op meer..

6. De partner drinkt of praat veel
Het gebeurde zo dat we niet van drinkers houden. Voor mannen is dit een soort paradox. Enerzijds is het heel vreemd, omdat we zelf vaak proberen een vrouw dronken te krijgen om haar plooibaar te maken. Toegegeven, na dit soort seks is het onwaarschijnlijk dat de voortzetting van de relatie zal volgen..

Aan de andere kant is alles logisch. Het is onwaarschijnlijk dat een man een levenspartner wil hebben die te veel drinkt en dan allerlei domme dingen zegt..

Over het algemeen raakt een vrouw die veel praat, snel verveeld bij een man. Niet alleen omdat hij niet geïnteresseerd is in nieuws over televisieseries, showbusiness, mode, de acties van haar vrienden, enz..

Een man spreekt over het algemeen minder dan een vrouw, en daarom kan hij het niet uitstaan ​​als ze onophoudelijk over iets praat..

Als een vrouw die deze karaktereigenschappen combineert aantrekkelijk en sexy is, dan is ze best geschikt voor eenmalige seks..

De man staat zelfs klaar om haar de juiste dosis alcohol in te schenken en te luisteren naar de informatiestroom over de sterren van de showbusiness en mode. Maar slechts één keer.

De vrouw is op haar beurt niet geïnteresseerd in hoe Moskou "Spartacus" met Kiev "Dynamo" of met wie Nikolai Valuev vandaag bokst. Stel je voor, ze maakt zich misschien niet eens zorgen dat het Russische nationale team wereldkampioen hockey wordt!

Maar als ze het uiterlijk van de man mooi vond, waarom zou ze dan niet de nacht bij hem doorbrengen? Nogmaals, slechts één.

7. Toegankelijkheid is eng
Een vrouw die zich in haar nek werpt, zou op niet veel moeten rekenen. Hier speelt het jagersinstinct van de man een rol..

Een vertegenwoordiger van de sterke helft van de mensheid verliest tenslotte interesse in wat gemakkelijk komt, geeft er de voorkeur aan het slachtoffer op te jagen, het in een hoek te drijven en dan te genieten van zijn overwinning.

Toegegeven, dit gedrag van een man spreekt meer over zijn complexen dan over karakter. Dit is een man met duidelijke tekenen van narcisme. Hij is egoïstisch, gelooft dat hij het is die een vrouw moet overwinnen, en hij verwacht geen snelle overgave..

Eenmalige seks wordt geaccepteerd als een andere manier om te bewijzen dat hij een man is, dat wil zeggen dat hij zoveel vrouwen kan hebben als hij wil. Bovendien worden ze zelf om zijn nek gehangen.

Maar hij zal alleen langdurige relaties opbouwen met die vrouwen die hij al heel lang heeft gewonnen..

In de tegenovergestelde situatie kunnen min of meer vergelijkbare argumenten worden aangevoerd. Het is onwaarschijnlijk dat een vrouw een langdurige relatie wil hebben met een man die vaker van vrouw wisselt dan van hemd..

Niemand vindt het leuk om de 101ste partner te zijn, en nog meer – om een ​​relatie aan te gaan met een persoon met wie "weten" half district.

Een vrouw die veel mannen heeft gehad, is alleen interessant vanwege haar rijke ervaring en, dienovereenkomstig, haar vermogen om haar tijd in bed te diversifiëren. Het gaat niet om de complexen van de man, maar om gezond egoïsme – het is beter om bij een minder mooie vrouw te zijn, maar serieuzer.

Vrouwen hebben dezelfde logica, vermenigvuldigd met het moederinstinct: wat een wandelende vader een potentieel kind kan leren?

8. Was het niet eens over anticonceptie
Veel mannen willen seks hebben zonder condoom. Maar bij een onbekende partner kan dit eindigen met gevolgen waar je de rest van je leven spijt van zult moeten hebben..

Wat zegt de onwil om jezelf te beschermen? Over egoïsme, onverantwoordelijkheid? Beide kwaliteiten voegen geen punten toe aan de partner..

Zelfs als je zeker weet dat jullie allebei geen seksueel overdraagbare aandoeningen hebben, kan de instemming van een vrouw voor seks zonder anticonceptie betekenen dat ze zwanger wil worden, wat niet altijd acceptabel is voor een man..

In de tegenovergestelde situatie kan een vrouw denken dat een man zich helemaal geen zorgen om haar maakt en gemakkelijk zal vertrekken met een kind in zijn armen..

Dus ’s ochtends wakker worden na een nacht vol liefde "zonder bescherming", een van de partners kan er serieus over nadenken of hij zijn gebruikelijke levensstijl en houding ten opzichte van seks moet veranderen in het belang van een ander.

9. Onverenigbaarheid
Dit valt misschien niet meteen op, maar het kan in een oogwenk worden gerealiseerd. Je hebt een half uur nodig, en hij heeft 3 minuten nodig. Of vice versa. Hij geeft de voorkeur aan een pose die je haat en die je nooit zou willen gebruiken. Hij accepteert niets anders. Je hebt het nodig?

Gedrag na seks kan ook een snelle breuk veroorzaken. Een partner rent bijvoorbeeld onmiddellijk uit bed en gaat zitten om achter de computer te spelen. Of een vrouw neemt de telefoon op en belt haar vriendin om haar te vertellen wat voor grappige seks ze zojuist heeft gehad.

"Het spijt me, maar we zijn te verschillend om samen te zijn" – de standaardzin bij het afscheid om deze reden. Misschien is het het beste, om niet door te gaan met iets dat geen toekomst heeft..

10. Seksueel egoïsme
Niemand zal tevreden zijn met een partner die de verlangens van iemand anders niet opmerkt, behalve die van hemzelf. Bij seks kan dit heel duidelijk worden uitgedrukt, of het kan alleen klinken als een subtekst..

Het belangrijkste is dat een partner die te veeleisend is en te veel wil, door niemand nodig is. Seks is het geval als je niet met één doel kunt spelen..

Zowel een man als een vrouw willen onbewust niet zo veel: genegenheid, liefde en zorgzaamheid.

Als een van hen constant het woord zegt "willen", een ander verveelt zich snel. Men kan immers niet constant alleen doen wat om de behoeften van een ander te bevredigen.

Zou eenmalige seks het begin kunnen zijn van iets groters? Natuurlijk, als de plotselinge hartstocht in liefde verandert. Als de partners zich realiseerden dat ze vonden wat ze zochten. In dit geval wordt seks (bijvoorbeeld op de dag van kennis) slechts een grappige pagina in de familiegeschiedenis. Anders eindigt alles net zo snel als het begon..