mei 29, 2024

Houd van jezelf zoals je bent

Of: Hoe te voorkomen dat een man bedriegt?

Terwijl ze bij haar volle verstand is, zal een zeldzame vrouw er positief naar kijken “minnaar wandelingen”. Trefwoord – “favoriete”. Als je man je echt dierbaar en lief is, zul je misschien iets interessants vinden in de feiten die voor je zijn verzameld..

Wat bedoelen vrouwen met concept? “verraad”? U hoeft geen onderzoek te doen om te begrijpen dat iedereen zijn eigen ideeën over dit evenement heeft. Maar waarom zijn vrouwen bang om hun man te bedriegen? Openlijk of diep van binnen, niemand zal hun held voor zegenen “prestaties aan de cialis kopen in nederland zijkant”. Het antwoord is simpel: de angst om iemand te verliezen die beschermt, die goede dingen naar huis brengt, bij wie het goed is in bed, bij wie het betrouwbaar is. Deze lijst mag dan langer zijn (mannen kunnen nog veel geweldige dingen hebben), iemand heeft een kleinere lijst (gewoon goed in bed), maar het resultaat is hetzelfde: vrouwen hebben bescherming nodig, de meest beruchte “schouder” absoluut iedereen heeft nodig.

De pijn en het verdriet is dat een deel van de schone seks zo diep voor zichzelf verborgen hield dat deze behoefte beschermd moest worden door iemand, en daarom geliefd moest worden, dat ze zich neerlegden bij het idee dat het nodig is om jezelf, je huis en je kinderen te beschermen in je eentje. Velen zijn succesvol in deze rol. Ze verdienen voor hun gezin, soms in meerdere banen, en gaan na het werk naar huis “open haard” en twee dagen van tevoren koken, tussendoor schoonmaken en kinderen opvoeden. Dan vallen ze van vermoeidheid, en ’s morgens – weer dezelfde vermoeiende dag. Pantser, galopperend paard, brandende hut. maar nergens schrijven ze – als ze de brandende hut binnengaat, redt ze iedereen, vertrekt ze, en wat dan? Zal op de hoop zitten en dromen “schouder”.

Meisjes die zijn opgegroeid in gezinnen waar de moeder het hoofd van het gezin was, kozen na het begin van de volwassenheid onbewust een man te kiezen die op hun vader leek, in de hoop in hem de betrouwbaarheid te vinden waarvan ze droomden, in de regel zijn ze teleurgesteld en nemen ze “de teugels”, zoals hun moeder deed, met deze of de volgende man die ze in het leven ontmoette. Helaas zijn er veel gezinnen waar het matriarchaat regeert. Er is geen harmonie. Ook al lijkt iedereen al aan zo’n leven gewend te zijn. Vraag of de gelegenheid zich voordoet: is er seks in zulke gezinnen. En seks is een indicator van een harmonieuze relatie. Het ruikt daar niet naar geluk, behalve dat iedereen aan de kant het zal vinden “stopcontact”.

Hoe kan je gelukkig worden? Hoe kies je een betrouwbare metgezel? Hoe vind je harmonie met iemand met wie je je leven al hebt verbonden? Hoe een karmisch gegeven te vernietigen? Het antwoord ligt aan de oppervlakte, het wordt zelfs ongemakkelijk door hoe weinig er nodig is voor gezinsgeluk. en hoe dicht het bij elk is.

Een merkwaardig feit – er zijn zulke vrouwen (ze zijn altijd geweest, zijn en zullen zijn), die geen prachtig uiterlijk hebben, ze hebben constant een zwerm heren om zich heen. Bovendien zijn een paar mensen smoorverliefd op hen. En wat is het geheim? – je vraagt. Feit is dat niemand ooit heeft geleerd wat deze vrouwen doen, soms onbewust, soms bewust: 1. Ze houden van zichzelf. 2. Ze gedragen zich als het echte zwakkere geslacht.

Lijkt het zo klein en egoïstisch? We weten wie liefde nodig heeft (geliefden, kinderen, ouders, enz.), Maar over onszelf – niet dat niemand het zich herinnert, nee. Elke dame verwacht liefde en aandacht van een man. Zorgzaamheid, tederheid, bewondering, bescherming. Zelfs vertegenwoordigers van seksuele minderheden zijn onderverdeeld in “zachtaardig, zwak”, in afwachting van bescherming tegen “verantwoordelijk en sterk”. Maar niemand denkt waarom die dames die zelf oprecht en trouw liefhebben en liefhebben, niet altijd op deze liefde wachten?

Het is verder nog interessanter. Zoiets eenvoudigs als Liefde voor zichzelf verandert het leven radicaal ten goede voor iedereen die dit geheim ooit voor zichzelf heeft onthuld. En het maakt niet uit in welke periode van je leven je bent: je bent nog steeds een meisje of een meisje dat droomt van een vriendje, of een vrouw die wil trouwen, en zelfs een echtgenoot die al vele jaren getrouwd is en ziet hoe gevoelens wegebben en het leven met haar man wordt saai. Wie de aandacht op zichzelf probeert te vestigen en net zo teder van zichzelf houdt als iemand blijkt lief te hebben, zal zeker zien hoe het leven begint te veranderen. De bocht wordt 180 graden.

Hoe je moet liefhebben? – Als je kan. Er zijn hier geen regels. Maar voor beginners om geluk te proeven, zijn er enkele eenvoudige oefeningen:

1. Je kunt het universum elke ochtend bedanken voor alles wat je goed hebt in het leven (gezondheid, schoonheid, zelfs als je niet denkt dat je mooi bent, geliefden, familieleden, een dak boven je hoofd, enz.). Deze dankbare energie zal gebeurtenissen in je leven aantrekken waarvoor je opnieuw zult gaan bedanken. Het is net zo beroemd “geld voor geld”, alleen over geluk.
2. Nou, dan – een reis naar de spiegel en ongeacht hoe goed je bent in de vroege ochtend – kijk in je ogen, zeg jezelf dan de meest geweldige complimenten. In het begin lukt het misschien niet, dit is normaal, maar je moet toch praten, soms met gelach en tranen, maar praat. Het resultaat spreekt voor zich. Je begint blikken op jezelf te vangen, je zult complimenten horen, ook al zijn ze al lang niet meer in je leven..
3. Nog een oefening: verwacht niet dat je naar een café wordt gebracht, als je een favoriete plek wilt en hebt – neem jezelf mee, omdat je op zo’n plek bent, ben je geladen met de energie van liefde.
4. Elk heeft een activiteit die ontspant, kalmeert, verzadigt met iets positiefs. Dit doen is een van de belangrijkste dingen die u in uw leven moet doen. Deze eenvoudige handeling zal zulk gewenst geluk in uw leven, bij u thuis, in uw gezin brengen. Het loont de moeite hiervan te profiteren. De kosten zijn niet zo globaal – en de output zal uw stoutste verwachtingen overtreffen. Het kan borduren of koken zijn, of buikdansen of aquarobics. Dat wat je vreugde schenkt. En het gebrek aan tijd hiervoor is geen goede reden. In werkelijkheid is het vermeende gebrek aan tijd een gebrek aan eigenliefde. Wil je ruzie maken? Ruzie maken. Beter nog, probeer het, dan wil je geen ruzie maken. Laat je meeslepen – het zal je vreugde brengen en je interessant maken in de ogen van een man. Trouwens, als je doet waar je van houdt, zul je onverwachts ontdekken dat er meer geld in je leven zal verschijnen. Dit is ook een feit.
5. Welnu, een van de belangrijkste oefeningen: geloof dat je een schoonheid bent om bij jezelf te beginnen. Soms kun je jezelf mentaal voorstellen met kleine aanpassingen: iets minder buik, minder rimpels, een gladdere houding, dikker haar en vooral – glans in de ogen. Het werkt op zo’n manier dat je na verloop van tijd precies dat wordt. En je bent tevreden, en het zal voor je man niet mogelijk zijn om van zo’n vrouw te gaan.
6. Er is ook een oefening die op het eerste gezicht onverwacht en moeilijk is. Word zwak, teder, lief. We zullen zien hoe het gaat. Om te beginnen, stop met het heffen van gewichten, werk aan slijtage, spreek met een harde stem, verhef je stem, wees onbeleefd, lachen om een ​​man, of erger nog, hem kleineren, met hem concurreren of ruzie maken. Jouw woorden: “Ja natuurlijk schat”, “laat het zijn zoals je wilt”, “Jij bent de beste!” zal zulk een genade in uw Wereld brengen, waarvan u niet eens durfde te dromen. Niemand zegt dat je spreuken elke minuut moet herhalen. Nee, natuurlijk – iedereen zal het anders hebben. Het punt is dat energie harmonieus wordt verdeeld – zodat een man zich een man voelt en weet dat je hem daarvoor prijst en waardeert. Zelfs voor een gehamerde spijker of afval dat eruit wordt gehaald, moet een man worden geprezen. Dan zal hij nog meer dingen willen doen die nu niet karakteristiek voor hem zijn (bijvoorbeeld zonder reden bloemen en sieraden geven) of je verlangens de een na de ander vervullen en er echt plezier aan beleven. Dit is een sprookje, zegt u, of misschien is het het proberen waard? De geleverde inspanning is onvergelijkbaar klein in vergelijking met de onthulling dat je moet ontdekken hoe mooi de wereld is en hoe het de moeite waard is om een ​​vrouw te zijn, aangezien je een vrouw bent geworden..

Uw geluk zal verdubbelen als u kinderen krijgt, en kinderen groeien op in een sfeer van liefde en begrip. Kinderen zullen dit gedragspatroon onbewust in hun leven brengen. En als je je kind gelukkig ziet, als de andere helft van je kind tegen je zegt: “Bedankt voor het opvoeden van zo’n zoon!” of “Bedankt voor je dochter”, wanneer je het vertrouwde sprankje geluk ziet in de ogen van je volwassen erfgenaam of erfgename, zal dit de bonus zijn waarvoor je zou moeten leren om zelf gelukkig te zijn en je man gelukkig te maken. U kunt uw kind nooit iets leren als u het zelf niet doet. Als je wilt dat kinderen gelukkig zijn, word dan zelf ook gelukkig. De waarheid vereist geen bewijs.

Op weg naar geluk zullen vragen rijzen uit de serie: “Waarom zou ik hem nu de hele tijd verwennen? En als ik het er niet mee eens ben, moet ik mezelf opsluiten, lijden, niet uitspreken?”. Antwoord: Nee. Maak uzelf niet klein en krimp niet ineen. Dit is de prachtige schoonheid die je bent niet waardig. Om de situatie in het geschil niet te escaleren, kunnen we zeggen: “Misschien heb je gelijk, laten we kalmeren en ons gesprek verplaatsen zodat het geen ruzie wordt, tot het moment waarop we afkoelen.” Je kunt knuffelen en kussen, je kunt aanbieden om thee te drinken, maar je moet geen ruzie maken met een man, vooral niet op een harde, onbeschofte manier. Als het je lukt om je visie op de kwestie te uiten vanuit de positie van een zwakke vrouw, zul je zien dat een man zich onmiddellijk sterk zal voelen en dat hij zal willen wat je voorstelt. Het werkt feilloos. U hoeft alleen maar te accepteren dat u een vrouw bent en dat hij een man is, en deze regels niet veranderen. Geen enkele omstandigheid mag u dwingen om uzelf te veranderen. Dan zal niemand je man ooit dwingen je te bedriegen. Hij zal zich koesteren in de stralen van je zon en je verder laten schijnen, zodat je van het leven geniet en zijn inspanningen waardeert, en zijn acties opmerkt omwille van jou en je glimlach. Prijs uzelf (niet per se hardop), prijs hem, prijs uw kinderen, en binnenkort kunt u niet anders dan aan uzelf toegeven dat u echt gelukkig bent en dat het leven iets geweldigs is..

Waarom spelen mannen vals? Er kunnen veel redenen zijn: van simpele nieuwsgierigheid of amusement ter wille van de werkelijke bevrediging van hun fysieke, sociale, psychologische behoeften, die niet zijn gerealiseerd bij hun vrouw. Het is belangrijk om oplettend te zijn, te bepalen wat uw man wel en niet leuk vindt, en te proberen thuis de omstandigheden te creëren die hij echt nodig heeft. Een man moet zich een man voelen. En een vrouw zal wijs zijn als ze die muze voor hem wordt die hem inspireert tot nieuwe prestaties. Helaas of gelukkig zijn mannen en vrouwen verschillende energieën. Mannen hebben weinig nodig voor een rustig en comfortabel leven: een dak boven hun hoofd, eten en een vrouw. Zelfs entertainment is niet voor iedereen nodig. Daarom lijkt het er soms op dat alle mannen pathologisch lui zijn. Nee, ze zijn gewoon minder veeleisend, om de een of andere reden hebben ze minder behoeften. Maar om een ​​vrouw in de buurt te hebben, moet je aan haar behoeften voldoen. En in dit opzicht zijn vrouwen het tegenovergestelde van mannen – vrouwen hebben veel nodig: van een mooi gordijn in de keuken en bloemen tot een comfortabel huis, heerlijk eten en reizen naar het buitenland. Hierin is het universum perfect – om een ​​waardige vrouw naast zich te hebben, moet een man, die natuurlijke luiheid overwint, de voordelen creëren die nodig zijn voor zijn helft. Dit is de harmonie van de man-vrouwrelatie. Het belangrijkste is om de rollen niet te verwarren, herinnert sex-news.ru eraan.

De volgende vraag is ook mogelijk: “En hoe zit het met die vrouwen die niet degene kozen met wie het hart zich verheugt, maar volgens het principe – van wat er gebeurde, was het minder erg?” Het gebeurt, niemand is perfect, en het is niet de moeite waard om jezelf hiervoor te straffen. Zo’n vrouw, die een echte vrouw is geworden, zwak, teder, lief, aardig, zal plotseling merken dat haar niet de beste echtgenoot ineens beter en beter wordt, en begint geld te verdienen en probeert te behagen. En misschien beginnen mannen te verschijnen omringd door zo’n dame. Om precies te zijn: mannen manifesteren zich. En misschien zal er een vuur van liefde ontsteken in het hart van een vrouw die niet weet wat de ware liefde van een man is. Dit spel van liefde voor jezelf en een echte vrouw wordt langzamerhand jouw leven, en het is de kaars waard..

Zo oud als de wereld zegt: “Als je een glas wilt vullen, maak het dan leeg en vul het met wat je nodig hebt.”, het past buitengewoon goed bij de beeldspraak van wat er eerst moet worden gedaan voor het geluk van jezelf en je dierbaren. Ontdek en merk uw negatieve houding ten opzichte van mannen op. Het is in dit verband goed om te zien dat uw moeder, die haar of haar zus heeft, eventuele vrouwen, uw familieleden hoogstwaarschijnlijk dezelfde programma’s hebben die geluk blokkeren als u. Markeer de zinnen of reacties die u op bepaalde evenementen gebruikt en vervang ze door positieve. Hoe begrijp je dat de nieuwe zinnen precies de zinnen zijn die je nodig hebt? En kijk naar je eigen man of stel je voor hoe hij zal reageren op je nieuwe manifestatie. Lachen of rebelleren? Elke vrouw heeft vanaf de geboorte een geweldig hulpmiddel voor geluk – dit is haar intuïtie. Je hoeft het alleen maar te leren horen, voelen en natuurlijk gebruiken – het is gratis en geeft zulke mooie resultaten.!

Gelukkig zijn is niet vanzelfsprekend. Geluk is het resultaat van werken aan jezelf. De staat van geluk is primair, hoe vreemd het ook klinkt, en dan gebeuren de gebeurtenissen de een na de ander, die bevestigen dat je echt gelukkig bent, en je aangename gevoelens versterken. Maar dat is een ander onderwerp. Onthouden – “Geld voor geld”, “Geluk – tot gelukkig”.