april 21, 2024

Wat mannen en vrouwen op elke leeftijd in bed willen

Inhoud

De seksualiteit van mannen en vrouwen verandert met elke leeftijd. In de jeugd, als het hormoonniveau afwijkt, wil je altijd en overal seks. Na verloop van tijd nemen de behoeften aan seksueel leven af, de eisen aan een partner daarentegen nemen toe..

Kaktakto besloten om erachter te komen hoe seksuele voorkeuren veranderen met de leeftijd bij mannen en vrouwen.

18-25 jaar oud

Dit is de periode van de zogenaamde spermotoxicose. Je wilt overal seks, met elke partner en op elk moment.

Mannen

Met het begin van regelmatige seksuele activiteit, wordt verlangen op zijn minst meetbaar: gemiddeld wil een man 12 keer per week seks hebben.

Er zijn maar weinig mensen die op deze leeftijd nadenken over de kwaliteit van seks. Hier wordt de hoofdrol gespeeld door het aantal – seksuele partners, geslachtsgemeenschap per nacht.

Het grootste probleem van een man op deze leeftijd is een korte geslachtsgemeenschap – gemiddeld 5-7 minuten. Maar na een korte pauze is de man weer klaar voor nieuwe seksuele exploits..

Dames

Er zijn maar weinig mensen die echt plezier beleven aan seks. De motivatie voor het onthouden van maagdelijkheid komt meestal neer op de formule “Ik ben een volwassene, ik moet gaan” of wordt een concessie aan een partner die aandringt op intimiteit. Aan de ene kant heeft het meisje veel angsten (zwangerschap, schaamte), aan de andere kant – interesse en verlangen om zich wenselijk te voelen. Puur fysiologische aantrekkingskracht is praktisch afwezig..

Op 25-jarige leeftijd begint haar plezier in intimiteit toe te nemen. Psychologische verlangens worden vervangen door fysiek.

25-40 jaar oud

Mannen

Na een periode van intense seksuele activiteit is er een geleidelijke achteruitgang. In de eerste plaats zijn er andere levenssferen: carrière, gezinsvorming en zelfrealisatie..

Tijdens deze periode hebben getrouwde mannen de minste kans op minnaressen. De normale hoeveelheid geslachtsgemeenschap op deze leeftijd is 1-3 keer per week. Mannen van 25-40 jaar geven de voorkeur aan posities waarin het initiatief van de vrouw komt.

Dames

Een vrouw bloeit op 30-jarige leeftijd. Pas na het bereiken van deze leeftijd ervaren de meeste vrouwen voor het eerst in hun leven een echt orgasme. Ze gaan experimenteren, genieten van actieve posities en leren nieuwe dingen. Wat voorheen onaanvaardbaar leek (liefde op de keukentafel, orale seks, het gebruik van attributen uit een seksshop), trekt nu.

Bovendien hebben veel mensen zwangerschap en borstvoeding achter de rug. Ongeveer zes maanden na de bevalling herstelt het lichaam zich, functioneert het hormonale systeem anders en veranderen erogene zones. En na een paar jaar is er een golf van seksuele energie..

Fysiologisch is de echtgenoot niet genoeg. Het seksuele leven is kalm en afgemeten. Hieraan toegevoegd zijn de psychologische angsten om de jeugd te verlaten..

Seksuologen en psychologen zeggen dat vrouwen op deze leeftijd kunnen experimenteren met liefde voor hetzelfde geslacht, BDSM en swing.

40-53 jaar oud

Mannen

Op deze leeftijd krijgt een man een tweede wind en begint zijn seksleven met nieuwe kleuren te spelen..

Volgens statistieken is een rijk seksleven voor 57% van de mannen een belangrijk aspect van relaties. Op deze leeftijd hebben mannen de neiging om in bed en in relaties te experimenteren..

Het is op de leeftijd van 40-53 dat mannen relaties aan de kant beginnen. Bovendien is hun uitverkorene veel jonger. Op deze leeftijd weet een man niet alleen hoe hij naar een vrouw moet luisteren en horen, maar ook hoe hij haar moet plezieren: erotisch speelgoed, allerlei soorten kostuums en sexy lingerie worden gebruikt.

Dames

45-50 jaar is de leeftijd waarop vrouwen de premenopauze ingaan, wanneer de oestrogeen- en testosteronniveaus beginnen te dalen. Gemiddeld is deze periode 46 jaar. Dit gaat gepaard met enig ongemak in het genitale gebied en dus – een sterke afname van het libido..

Seksuele geneugten maken plaats voor zorgen over volwassen kinderen, gedachten over kleinkinderen verschijnen. Op deze leeftijd verhoogt een vrouw door hormonale onbalans het risico op overgewicht en verlies van aantrekkelijkheid. Het voegt ook geen seksualiteit toe..

Maar dit betekent niet dat vrouwen van 40-53 jaar seks helemaal weigeren. Integendeel, op basis van de ervaring en kennis van haar lichaam en verlangens, gaat een vrouw op deze leeftijd naar seksuele experimenten.

55 en hoger

Volgens psychologen en seksuologen is seksuele activiteit van een gezond persoon van welk geslacht dan ook in staat tot harmonieuze seksuele relaties tot 65-70 jaar..

Mannen op deze leeftijd hebben de neiging misbruik te maken van de inname van stimulerende medicijnen om de potentie te behouden, zoals “Viagra”. Dit moet zeer serieus worden genomen, een overdosis kan leiden tot problemen met het cardiovasculaire systeem, hartaanvallen en beroertes..

Op deze leeftijd kiezen zowel mannen als vrouwen het vaakst voor klassieke poses en zijn ze op hun hoede voor experimenten..

Seks is, net als liefde, onderworpen aan alle leeftijden. Elke leeftijd heeft zijn eigen kenmerken en voorkeuren. Je mag geen vindingrijkheid en verfijning verwachten van een vurige jongeman, en vele dagen van seksuele marathons van een grijsharige man..